SİYASET Haber Girişi : 28 Aralık 2023 13:01

TOPYEKÜN MÜCADELE ŞART

TOPYEKÜN MÜCADELE ŞART
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avuukat Ebubekir Elmalı, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Ebubekir Elmalı, gündeme dair değerlendirmeler yaptı. Terör örgütleriyle mücadelenin her alanda yapılması gerektiğine dikkat çeken Elmalı, ordudan siyasete, hukuktan, kültüre topyekün kurumsal bir mücadelenin şart olduğunu söyledi. 

 

 

 

Elmalı açıklamasında " PKK ve aparatlarıyla etkin mücadele birden fazla disiplinde çalışılmasını ve her bir disiplinin bir biriyle uyumlu olarak işlemesini zorunlu kılıyor. Asker dağda, bürokrasi kamu ve dış politikada mücadele ederken, hukuk yargı yollarını etkin işleterek, siyaset etnik sosyolojiyi dinleyerek ve empati yaparak, kültürel iktidar sosyal projelerle siyasal iktidarın icraatlarını anlatarak, bu yapı ve türevleri ile mücadele etmeli." dedi. 

 

 

 

 

Belirlenen asgari ücretle ilgili olarak da değerlendirmeler yapan Elmalı, " insanlığımızında asgari ölçüsünü yüzde elli artırmalıyız" dedi. 

 

 

 

Elmalı şunları söyledi; Asgari ücret %49 artışla 17.002 Tl oldu. Ev sahiplerinin empatisi artmalı, market baronlarının gözleri doymalı, stokçular insafa gelmeli. İnsan olmalıyız, insaflı olmalıyız, inancımız gibi yaşamalıyız. İnsanlığımızın asgari ölçüsünü de en az %50 artırmalıyız"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.