SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2022 12:37

TDP’DE İSTİFA DEPREMİ!

TDP’DE İSTİFA DEPREMİ!
SİYASETTE FLAŞ GELİŞME. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, Partisinden istifa ettiğini duyurdu. Elmalı, açıklamasında siyasete devam edeceğini söyledi.

Türkiye Değişim Partisi’nin kurumsallaştırma noktasında ciddi gayret gösteren Avukat Ebubekir Elmalı’nın, bu çabalarının yönetimden destek görmemesi nedeniyle, parti genel merkeziyle sorunlar yaşadığı biliniyordu. Sadece Genel Merkez düzeyinde değil, teşkilatlanma noktasında da ciddi emek harcayan TDP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmayı, Genel merkeze istifasını sundu.

 

 

 

 

“Partideki tüm görevlerimden istifa ediyorum” diyerek ayrılığı duyuran Elmalı, açıklamasında “siyasi hayatıma devam edeceğim” de dedi. Elmalı’nın bu açıklaması başka bir siyasi partide siyaset yapacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

 

 

 

Avukat Ebubekir Elmalı’nın açıklaması şöyle;

“ Değerli TDP ailesi;

Türkiye Değişim Partisi’nde görev yaptığım sürece bana verilen her türlü görevi her şeyden önce bir hukukçu ciddiyetiyle layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Ancak gelinen an itibariyle Türkiye Değişim Partisi ile daha önceden çatlak veren siyasete, politikaya ve daha önemlisi parti içi kurumsallaşmaya ilişkin hususlarda iyileşme olmamış çatlak derinleşerek, fikir ayrılıkları uçuruma dönüşmüştür.

 

Bu aşamada artık Türkiye Değişim Partisi’ne bir katkı sunamayacağımı anladığımdan, partideki tüm görevlerimden istifa ettim.

 

Her son bir başka başlangıçtır. Elbette siyasi hayatıma devam edeceğim. Parti siyaseti içerisinde iken bana destek olan il ve ilçe teşkilatlarında, sorgusuz sualsiz çalışan ve hakkı ödenmeyecek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siz değerli arkadaşlarımdan son kez bir dileğim var; Lütfen haklarınızı helal edin. Allah’a emanet olun.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • CEM KEMAL YILMAZ 01 Mart 2023 11:08

    KARAKTERSİZ HERİF