GÜNDEM Haber Girişi : 04 Şubat 2020 11:40

TAŞ MAĞAZALAR ESNAFI VALİ OKAY MEMİŞ'İ BEKLİYOR

TAŞ MAĞAZALAR ESNAFI VALİ OKAY MEMİŞ'İ BEKLİYOR
Erzurum'da göreve geldiği günden beri farklı bir profil sergilen Vali Memiş, makamda oturmak yerine iş dünyasını ziyaret ediyor. Vali Memiş'e bir çağrı da Taş Mağazalar esnafından geldi.
Farkı bir yönetici profili sergileyen Erzurum Valisi Okay Memiş, hiç alışık olmadığımız bir biçimde günlerdir Erzurum iş dünyasını ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.



Vali Memiş'in bu tavrı kamuoyunda takdirle karşılanırken, kendisine bir çağrı da Taş Mağazaları esnafından geldi. Uzun yıllardır Taş Mağazalarda Esnaf olan Ahmet Gölleroğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Vali Okay Memiş'i Taş Mağazalar esnafını ziyaret etmesi için çağrı yaptı. Çözüm bekleyen sorunları olduğunu bekleyen Gölleroğlu, " Sayın valimizi tebrik ediyorum.Son bir aydır iş dünyasını ziyaret ediyor. Buradan hatırlatma yapıyorum 160 esnafın ayakta kalma mücadelesi verdiği can çekiştiği tarihi taş mağazalarını da bir ziyaret etse. Belediyenin kulaklarını tıkadığı trafik sorunumuza bir el atsa."dedi. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum geri gidiyor Allah yardim etsin göc durmuyor