SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2022 17:46

TAM ÜÇ KATINA ÇIKARDI

TAM ÜÇ KATINA ÇIKARDI
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, İlçe başkanı seçildiği günden bu güne, partiye kayıtlı üye sayısını tam üç katına çıkardı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Güneyin, " Tüm ülkede olduğu gibi Erzurum'da da vatandaşın tercihi İYİ Parti oluyor" dedi. 

 

 

 


Güneyin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; " Ben İYİ Parti'nin Erzurum'da kurucuları arasında yer alan biriyim. O günden bu güne partimiz ciddi bir yol katetti. Melih Kırkpınar'ın başkan olarak atanması sonrasında kendisi de beni Yakutiye ilçe başkanı olarak atadı ve hızla teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayıp kongrelerimizi yaptık. Sahaya indik, Sürekli vatandaşımızla iç içe olduk, onların dertleriyle dertlendik, mutluluklarına ortak olduk. İl Başkanımız, İlçe yöneticilerimizle uyum içinde çalışıyoruz, elimizden geldiği kadar sıkıntılarını gündeme getiriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, kimsenin konuşamadığı, dillendiremediği, bu ülkenin problemlerini cesur bir biçimde konuşuyor. Vatandaşlarımız bizlerin parti olarak bu gayreti görüyor. Her geçen gün partimize teveccüh artıyor. Ben göreve geldiğimde üç yüz civarında olan üye sayımızı tam üç katına çıkardık. bu gün bin ikiyüz üyemiz sadece Yakutiye ilçemizde var. Erzurum genelinde 6 binin üzerinde üye kaydı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz."

 

 

 

 

 

 

"Hem yerelde hem de genel de artık vatandaş iktidara güvenmiyor" diyen İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, " Her geçen gün artan enflasyon altında bu hükümet kalmıştır. Bu işin üstesinden gelememiştir. Vatandaşın sıkıntılarına kulak tıkayıp, yakın çevresindeki üç beş işadamının gönlünü hoş etmekten öteye gidememiştir. Önümüzde Ramazan ayı var. Ramazan ayı öncesinde özellikle gıda maddelerinin neredeyse tamamına zam yapıldı. Vatandaşın alım gücü yok. Mübarek Ramazan ayını nasıl geçirecek kara kara düşünüyor. Ancak bu ülkeyi 20 yıldır yönetenler, bu süreyi hazırlık aşaması olarak tanımlama pişkinliğini gösterebiliyor. Vatandaşın artık bu yalanlara karnı tok Artık size inanmıyor.

 

 

 

 

Her seçim öncesi, bir yalanın arkasına sığınıyorsunuz. 2002 yılında seçildiğinizde mottonuz Özgürlüklerdi, bu gün gelinen noktada sizi eleştireni hapse gönderiyorsunuz, çeşitli yaftalarla fişliyorsunuz. Bir başka seçimde Beka dediniz, sonrasında Güneydoğuda kazılan hendekleri gördü bu ülke. Şimdi yeni mottonuzda hazırlık aşaması mı? Komik olmayın artık. Vatandaş size inanmıyor, güvenmiyor. Ülkeyi daha fazla uçurama itmeden, çekilin, açık bu ülke insanının önünü." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.