GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 00:44

Sunar ve Ömeroğlu gece-gündüz çalışıyor...

Sunar ve Ömeroğlu gece-gündüz çalışıyor...
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

ERZURUMEKSPRES - 28 Mayıs seçimlerine 2 gün kalmasına rağmen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gitmedik mahalle, adım atmadık sokak bırakmayan başkanların son durağı Maksut Efendi Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Sunar ve Ömeroğlu, AK Parti'nin hizmet siyasetini anlattı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs seçimlerinde rekor bir oyla seçimi kazanacağına inandıklarını belirten AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, '' Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 21 yılda şehrimize önemli hizmetler yaptık. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, ayrımı yapmadan her bölgeye eşit hizmetler gitti. Bugün Batı hangi hizmeti alıyorsa Doğu'ya da aynı hizmetler gidiyor. Yenişehir'e ne hizmet gidiyorsa Maksut Efendi Mahallesi'ne de aynı hizmetler geliyor. Bugüne kadar hiç bir vatandaşını yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımızı bizde 28 Mayıs'ta yalnız bırakmayacağız. Erzurum ve Palandöken'den rekor bir oyla kendisine destek olacağız''dedi.

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'da yeni dönemde yep yeni projelerl hayata geçireceklerini ifade etti. Palandöken'de, Yıldızkent'ten Yunus Emre'ye, Abdurrahman Gazi'den Maksut Efendi Mahallesi'ne kadar vatandaşın taleplerini yerine getirmeye gayret ettiklerini belirterek, '' Palandöken Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hizmetlerimize yaz kış demeden devam ediyoruz. Yeni sezonda da yeni hizmetlerle yatırımlarımız devam edecek. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği inşallah Maksut Efendi Mahallesi verecek. Çünkü biz hizmet üretiyoruz, diğerleri boş laf''diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.