SİYASET Haber Girişi : 02 Mart 2024 16:22

Sunar, seçim çalışmalarına hız verdi.

Sunar, seçim çalışmalarına hız verdi.
Palandöken ilçesinin başarılı Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Avukat Muhammet Sunar, durmadan yorulmadan, 31 mart seçimleri için çalışıyor.

AK Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Avukat Muhammet Sunar, adeta sahanın tozunu artırıyor.

 

 

 

 

Yoğun bir programla 31 mart seçimleri için sahada olan Sunar, seçim çalışmalarına hız verdi. 

 

 

 

 

 

Sabahın erken saatlerinden, gece geç saatlere kadar, çalışan sunar, gündüzleri esnaf ve köy ziyaretleri yaparken, akşamları da ev toplantılarıyla vatandaşla buluşuyor. 

 

 

 

 

AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilat mensuplarıyla birlikte Taşlıgüney köyünü ziyaret eden Sunar'a vatandaşların ilgisi yoğundu. Yıllarca ihmal edilmiş, mahalle statüsündeki köylerde yaptığı hizmetlerle takdir gören Sunar, " MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat mensuplarımız, meclis üyesi aday arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizin ikincisini Taşlıgüney’e yaptık. Köy konağında bizleri ağırlayan ve destek ifadeleriyle şevkimizi artıran komşularımıza şükran duyuyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

Neredeyse her akşam ev toplantıları da gerçekleştiren Sunar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte, New City ve Çam evler sakinlerinin konuğu oldu. "Yoğun bir katılımla gerçekleştirdikleri ev toplantılarıyla samimi bir ortamda vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz" diyen Sunar, "  Çok şükür ki yaptığımız hizmetlerimiz, vatandaşımızda karşılık buluyor. Bizlere hanelerini, gönüllerini açan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

 

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.