GÜNDEM Haber Girişi : 01 Nisan 2022 21:03

Spora TAM İSABET Atama..

Spora TAM İSABET Atama..
Erzurum'un başarılı spor adamlarından Ahmet Çelebi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Erzurum Spor Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum'un başarılı spor adamlarından Ahmet Çelebi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Erzurum Spor Hizmetleri Müdürü olarak atandı. Çelebi'nin Erzurum'da görevlendirilmesi "tam isabet atama" olarak yorumlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürülüğüne bağlı, boş bulunan Spor Hizmetleri Müdürlüğüne ataması yapılarak görevine başlayan Çelebi, 
Birçok ulusal organizasyonun yanı sıra 15 yıl önce başlattığı Uluslararası palandöken karate turnuvasının koordinatörlüğünüde başarıyla sürdürdü. Özellikle 15 yıldır yapılan bu organizasyona tek branşta 40 ülkeden toplam 3000 sporcunun katıldığı ve şehrimize gerek ekonomik ve gerekse tanıtım noktasında ciddi katkılar sağladığını biliyoruz. Hayatının tamamını spora ve Erzurum gençliğine adayan şehrimizin spor emekçisine yeni verilen görev spor camiasında da sevinçle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.