SİYASET Haber Girişi : 06 Haziran 2018 13:34

SP'li Polat destek için çalmadık kapı bırakmıyor...

SP'li Polat destek için çalmadık kapı bırakmıyor...
Saadet Partisi Erzurum Milletvekili adayı Abdullah Polat seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

ERZURUMEKSPRES - Saadet Partisi (SP) Erzurum’da seçim çalışmalarına hız verdi. Köy köy ilçe ilçe dolaşarak partisinin projelerini anlatan milletvekili adayı Abdullah Polat, Saadet Partisi’ne olan teveccühün her geçen gün arttığını söyledi.  

Saadet Partisi iktidarı ve Millet İttifakıyla toplumdaki kutuplaşmanın kaldırılacağını ve insanların kardeşçe yaşadığı bir Türkiye ve Erzurum inşa etmekte kararlı olduklarını vurgulayan Polat, “Türkiye'nin yeni bir sese, yeni bir söze yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı var. Bu ihtiyaç Saadet Partisi’dir. Ülkemiz kutuplaşmış ve kamplara ayılmıştır. Olağanüstü hal, olağan hale getirildi. Farklı sesler susturuldu, devletin omurgasını oluşturan kurumlar yıpratılmıştır. Ekonomi dar boğaza girmiş, tarım ve hayvancılık neredeyse bitirilmiştir”dedi.

Esnafın kan ağladığını, çiftçinin ve üreticinin ise iş yapamaz hale geldiğini de ifade eden Polat, “Mevcut iktidarın artık Türkiye’ye verecek bir şeyi kalmadı. 16 yıl önceki tarım ve hayvancılıkla bugün ki tarım ve hayvancılık bir mi? Hayvancılığın başkenti olan Erzurum’da bugün bu sektörün esamesi okunmuyor. Değişim artık olmazsa olmazdır. Ekonomide, turizmde ve sağlıkta özlenen Türkiye’ye ulaşmanın tek adresi Saadet Partisi ve Millet İttifakı’dır” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.