GÜNDEM Haber Girişi : 18 Temmuz 2020 23:27

Soyunma odasında büyük coşku...

Soyunma odasında büyük coşku...
BB Erzurumspor evinde ağırladığı Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e direkt yükselen ikinci takım oldu. Futbolcular maçın ardından ERKMEDYA Spor Müdürü Orkun Çizmeli'ye konuştu.

ERZURUMEKSPRES - BB Erzurumspor evinde ağırladığı Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e direkt yükselen ikinci takım oldu. Futbolcular maçın ardından ERKMEDYA'ya konuştu.

Maçın ardından büyük coşkunun yaşandığı soyunma odasını ERKMEDYA görüntüledi. Başkan Hüseyin Üneş soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı. 

Osman Uçar, taraftara verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, Süper Lig sevincini coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. Başkan Üneş, bir daha düşmemek üzere Süper lig'e çıktıklarını belirterek, " Geçen yıl düşmedik, düşürüldük. Sözümüzü tuttuk. Tüm olumsuzluklara rağmen tekrar hakettiğimiz yere dönmeyi başardık. Bu şehir herşeyin en iyisine layık"dedi. Başkan Yardımcısı Ömer Düzgün ise emeği geçen herkese teşekkür etti. Hasan Hakipoğlu, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, " İnandık, başardık. Tüm Erzurum halkına hayırlı olsun"diye konuştu. Ömer şişmanoğlu " Erzurum bu başarıyı hakediyor. Ben şampiyonluk için geldiğimi söylemiştim. Başardım"dedi. Basın Sözcüsü Ahmet Dal ise, "Bu sezon çok olaylar yaşadık. burada anlatılmak. Ancak bu takım b, bu taraftar inandı. Şükürler olsun mutlu sonu ulaştık"şeklinde konuştu. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.