MAGAZİN Haber Girişi : 02 Haziran 2020 15:36

Sosyal medyada Burak Bozdağ fırtınası...

Sosyal medyada Burak Bozdağ fırtınası...
Erzurumlu ünlü youtuber Burak Bozdağ, yayınladığı birbirinden komik videolarla takipçilerini gülmekten kırıp geçiriyor.

 Erzurumlu ünlü youtuber Burak Bozdağ, yayınladığı birbirinden komik videolarla takipçilerini gülmekten kırıp geçiriyor. Erzurum’un yerel şivesiyle anlattığı “Erzurumlu ilaç mümessilinin morg anısı” videosuyla 3 milyonun üzerinde izlenme oranı yakalayan Burak Bozdağ, kısa süre içerisinde “sosyal medya fenomeni” olmayı başardı. 

Başından geçen olayları kendine has yorumu ve Erzurum şivesiyle anlatımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyadaki takipçi sayısı her geçen gün artan Burak Bozdoğ’ın izleyenleri gülmekten kırıp geçirdiği videoları Youtube’da milyon barajını kolayca geçerken, Facebook’ta da en çok paylaşım yapılan ve beğeni ile yorum yapılan konuların başında geliyor. 

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA TAKİPÇİ

Bazı kesimlerce meddahlık geleneğini yeniden alevlendirdiği yorumlarının yapıldığı Bozdağ’ın ünü ülke sınırlarını da aşmış durumda. Dünyanın farklı noktalarından hatırı sayılır takipçi sayısına ulaşan Burak Bozdağ, Erzurum şivesini, kültürünü, yemeklerini de tüm yurda sevdirmeyi başardı. 

Sosyal medyadaki başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burak Bozdağ’ın adı şimdilerde bir film projesiyle de anılmaya başladı. Aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmeyi planladığı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanan ünlü youtuber, filmin çekimlerini de Erzurum’da yapacağını duyurdu. 

 

ERZURUM'DA FİLM ÇEKMEYE HAZIRLANIYOR

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgınına rağmen önümüzdeki günlerde yönetmen senarist ve oyuncu kadrosuyla birlikte Erzurum’u ziyarete edeceklerini ve çekim yerlerini belirleyeceklerini ifade eden Burak Bozdağ, Erzurum’u daha iyi anlatabilmek adına bazı dizi ve sinema tekliflerini de bu proje nedeniyle geri çevirdiğini söylüyor. 

 

GÜNDEMİNDE HEP ERZURUM VAR

“Aşkımız da sevdamız da Erzurum” diyen ünlü youtuber, Instagram sayfasında yaptığı Gırgır Matik isimli canlı yayın programında da dilinden Erzurum’u düşürmüyor. Birçok ünlü ismi canlı yayında ağırlayan Burak Bozdağ her konuğuyla Erzurum ile ilgili sohbetler yapması da Erzurumlu hemşehrilerinin takdirini kazanıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.