SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2019 16:50

Sorun çözüldü, Rashad Muhammed de oynuyor...

Sorun çözüldü, Rashad Muhammed de oynuyor...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferlerinden Pierre Kanstrup'un lisans işlemleri tamamlanırken, Rashad Muhammed'in ise yurt dışından beklenen evrakları gelmediği için lisans çıkarılamadı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferlerinden Pierre Kanstrup'un lisans işlemleri tamamlanırken, Atiker Konyaspor maçının başlamasına 24 saat kala evrakları eski kulübü tarafından sisteme yüklenmediği için oynayamayacak olan Rashad Muhammed ile ilgili yönetimin yaptığı girişim kısa sürede sonuçlandı. Basın Sözcüsü Ahmet Dal, TFF ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Rashad Muhammed'in evraklarının zamanında sisteme girildiğinin ve oyuncunun oynamasında herhangibir engelin olmadığının tespit edildiğini açıkladı. 

Mavi Beyazlı yönetim, yeni transferlerin lisanlarını çıkarabilmek için hızlı hareket etse de Kanstrup ve Rashad'ın eski kulüplerinden gelmesi gereken evraklar uzun süre beklenildi. UEFA'nın resmi sistemi üzerinden lisans başvurusunu yapan Mavi Beyazlılar, Kanstrup'un son anda evraklarının gelmesiyle rahat nefes alırken, Rashad'ın kulübü Sarsborg'un gerekli evrakları sisteme yüklememesi yüzünden lisansı çıkaramadı. Ancak Sarsborg kulübüyle yapılan görüşmelerde evrakların zamanında yüklendiği bildirilince, TFF ile irtibata geçildi. 

Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Dal, TFF ile yapılan görüşmede, sistemsel bir sorunun tespit edildiği, zaten kulüp olarak tedbiren maçtan 24 saat öncesinde TFF'ye sunulan listede Rashad'ın da ismine de yer verdiklerini belirterek, "Hızlı bir şekilde görüşmelerimizi yaptık ve oyuncumuzun oynamasında herhangibir engel olmadığını TFF'ye teyit ettirdik. Hocamız görev verirse iki transfer de forma giyebilecek" dedi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek uygun görürse Kanstrup ve Rashad yarın ki maçta forma giyebilecekler... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.