SİYASET Haber Girişi : 19 Nisan 2022 09:41

Son 4 yılın en yüksek mart ayı iflası yaşandı

Son 4 yılın en yüksek mart ayı iflası yaşandı
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger yaptığı yazılı açıklamada gündemi değerlendirdi. Ekonomideki kötü gidişe dikkat çeken Dülger, “Son 4 yılın en yüksek mart ayı iflası yaşandı; 10 bin 226 esnaf kepenk kapattı.” dedi.  

Dülger açıklamasında şunları söyledi; “ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: ‘ Gıda maddelerinde yaşanılan darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor.’ diyor. Demek ki zamları biz CHP’liler indirimleri AKP yapıyor (!)  Dinleri var ama vicdanları yok bunların, milleti böyle kandıracaklarını sanıyorlar, 20 yıldır iktidar olmalarına rağmen sorumluluklarını kabullenmiyorlar, ülkeyi mahvettiler…

 

 

 

 


Bakın, Son 4 yılın en yüksek mart ayı iflası yaşandı; 10 bin 226 esnaf kepenk kapattı. Umurlarında değil ki, esnaf batıyor iktidar “zamları biz yapmıyoruz, her şey yolunda” diyor…

 

 

 


Ellerinde ekonomiyi düzenleyecek argümanlar olmayan iktidar partisi ve küçük ortağı, muhalefetteki yükselişi görünce sarıldıkları  tek şey HDP. 

Enflasyon %120 olmuş, HDP niye yanınızda?
Açlıktan, işsizlikten, pahalılıktan Millet perişan oldu, HDP niye yanınızda?
Zamlar can yakıyor, HDP niye yanınızda?
Çiftçi, Emekli, esnaf kan ağlıyor, HDP niye yanınızda?
HDP sizin can simidiniz iktidar yandaşları, HDP sizin kamuflajınız…” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.