SİYASET Haber Girişi : 07 Eylül 2020 11:26

ŞÖLEN GİBİ KONGRE

ŞÖLEN GİBİ KONGRE
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi, Pazar günü Atlama Kulelerinde gerçekleştirildi. Başkanlığa yeniden Haktan Ömeroğlu seçildi.
Ak Parti Palandöken İlçesi 5’nci Olağan İlçe Kongresi. Atlama Kuleleri’nde yapıldı, seçime tek liste ile giren Haktan Ömeroğlu güven tazeledi.






Açık havada adeta bir şölen havasında gerçekleştirilen 5. AK Parti Olağan Kongresine 670 kişi katıldı. Maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine üst düzey ehemmiyet gösterildi. Katılımcılara AK Parti logosunun basılı olduğu maskeler hediye edildi. 





5. Olağan Kongreye Bölge Koordinatörü Kahtalı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Haktan Ömeroğlu’ndan önce AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı görevini yapmış olan İbrahim Küçükoğlu ve Fatih Yeşilyurt’ta katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.



 



Halk Oyunları gösterileriyle başlayan seçimler şölen havasında geçti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede Belediye başkanları yaptıkları hizmetleri anlatan konuşmalar yaptı. 






2014 yılında göreve atanan Haktan Ömeroğlu görevi daha büyük bir heyecanla devraldığını vurgulayan konuşmasında “ 2000’li yıllar başladığında Türkiye’de bir dönüşüm de beraberinde başladı. “Felek çarkın kırılsın” sözü rafa kaldırıldı. Erdemliler Hareketi bir harekat planı başlattı. Mütevekkil kalarak, sözde süper güçlerin adaletine karşı durarak tatbike başladı. Önderimiz “Milletin üstünde bir güç tanımadım ben bugüne kadar” diyerek Türk gücünün desteğine inandığını defalarca vurguladı. Bize de bu davada bir pay düştü. O günden bugüne Allah bizi mahcup etmedi.” İfadelerini kullandı.




Son yerel seçimlerde Palandöken ilçesinde 84.442 geçerli oy kullanıldığını ve bu oyların 51.332'sini AK PARTİ’nin aldığını vurgulayan Ömeroğlu "bize güvenen, inanan tüm seçmenlere şükranlarımı sunuyorum."dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.