GÜNDEM Haber Girişi : 07 Aralık 2021 15:46

Söğütlü için kitap kampanyası...

Söğütlü için kitap kampanyası...
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Eğitim ve Matematik Kulübü öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı

ERZURUMEKSPRES - Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Eğitim ve Matematik Kulübü öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Geçtiğimiz yıllarda yanan Söğütlü Köyü İlkokulu için, Eğitim Fakültesi Amfi-3 karşısında stant açan öğrenciler;  toplayacakları kitaplarla köy okuluna kütüphane kuracaklar. Bu anlamlı etkinlik için duyarlı tüm vatandaşlardan destek beklediklerini söyleyen kulüp öğrencileri, bu destekle birlikte ihtiyaç sahibi birçok öğrencinin kitaplara erişiminin sağlanacağını ve bunun eğitim kalitesi açısından çok önemli olduğunu dile getirdiler.

Kitap yardımı yapıp, bir çocuğun hayatına ve düşlerine dokunmak isteyen vatandaşlarımız, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Amfi-3 karşısında bulunan standı ziyaret edip kitapları bırakabilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.