GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2023 13:42

SİZCE TESADÜF MÜ?

SİZCE TESADÜF MÜ?
Erzurum Valisi Okay Memiş'in bıyık bilmecesi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılındaki Erzurum ziyareti sırasında Vali Okay Memiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Basına da yansıyan haberlere göre; Erzurum Valisi Okay Memiş, şehir ile ilgili brifing verirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gözü Valinin bıyıklarına takılmış. Daha doğrusu Vali Beyin bıyıksız olmasına takılmış. Brifing sırasında Vali Beyi dikkatlice dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, neden bıyık bırakmadığını sormuş. Kısa bir şaşkınlık yaşayan Vali Bey, mesajı almış ve en kısa sürede bıyık bırakacağını söylemişti. 

 

 

 

O tarihden sonra, bir müddet bıyık bırakan Vali Okay Memiş, bıyıklı halini sevmemiş olacak ki bıyıklarını kesmişti. Ancak 2019'dan sonra Cumhurbaşkanı ile aynı ortamda bulunacağı dönemlerden bir hafta önce bıyık barakan Vali Okay Memiş, Cumhurbaşkanından ayrıldıktan hemen sonra bıyıklarını kesmeye başladı. 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum ziyareti öncesinde 18 Aralık tarihinde bıyıksız olan Vali Memiş, 24 aralıkta Cumhurbaşkanını kısa bıyıklarıyla karşıladı. Cumhurbaşkanının ziyareti sonrasında 27 aralıkta Vali Memiş yine bıyıklarını kesti. 

 

 

Vali Memiş'in bıyık bırakması tesadüf müdür, yoksa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bıyık hassasiyetinden midir bilinmez. Yorum sizin. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.