SİYASET Haber Girişi : 11 Şubat 2021 12:11

SİYASETİN GÜNDEMİ İLE SOKAĞIN GÜNDEMİ BAŞKA

SİYASETİN GÜNDEMİ İLE SOKAĞIN GÜNDEMİ BAŞKA
SİYASETİN GÜNDEMİ İLE SOKAĞIN GÜNDEMİ BAŞKA

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl ve yönetimi, Taşmağazalar esnafını ziyaret etti, Bingöl esnafa bir dokundu bin ah işitti.

 

 

 

 

Esnafın problemleri ile ilgili Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’la da görüşen Bingöl, “ Esnaf ekonominin ana damarıdır. Burada kan akışı kesilirse ekonominiz, ciddi sıkıntılar yaşar.” dedi…

 

 

 

 

 

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Taşmağazalar caddesinde esnaflarla bir araya gelen Bingöl, sorunları dinledi notlar aldı. Taşmağazalar gezisi sonrasında bir açıklama yapan Bingöl, Taşmağazalar’da faaliyet gösteren esnafın, ekonomik olarak ciddi sıkıntı içinde olduğu belirterek, “ Özellikle altın ve dövizdeki dalgalanma nedeniyle, Taşmağazalar’ta ticaret yok denecek seviyeye düşmüş. Esnaf iş yapamamaktan şikayetçi. Geçmişte tarihi bir geçmişe sahip mağazaların cephelerinin tek tip olarak yapılacağının ve caddenin üzerinin kapatılacağının sözünün verilmiş olmasına rağmen, hala yapılmış olmaması, esnafımızı üzmüş. Caddenin araç trafiğine kapalı olması ve civarda bir otopark bulunmaması da sıkıntıları arasında” dedi.

 

 

 

Esnaf ziyaretlerini noktaladıktan sonra Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Rasim Fırat’ı makamında ziyaret eden Bingöl, Fırat’tan bilgiler aldı. Bingöl burada yaptığı açıklamasında, “ Esnafın sorunlarını çözmek zorundayız. Esnaf ülke ekonomisinin can damarıdır. Buradaki kan akışı azaldı mı, ekonomi ciddi sıkıntıya düşer. Bu gün siyasetin gündemi ile sokağın gündemi çok başka. Bir sorunu çözebilmek için önce o sorunun varlığını kabul etmeniz gerekiyor. Ne yazık ki çözümsüzlüğün en büyük sebebi sorunu kabul etmeme.” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.