SIKINTILI GÜNLER AMA, BİRLİĞİMİZİ BOZMAYALIM..

Gerçekten sıkıntılı süreçler yaşadık, ' 1 ' puanla alaşağı edildik..! Sıkıntıları hala yaşıyoruz da .. Ancak bu sıkıntıları aşmanın yolu birbirimize destek olmaktan geçer.. Enerjimizi Erzurumspor 'un geleceğine, takıma, takımı çalıştıran hocaya, birlik ve beraberliğimize verelim .. Gündemimiz bu olsun ki başarıya koşalım..

 

 

 

Bu zor günler umarım geçer, geçecektir de . 'Umut fakirin ekmeği ' misali bekliyoruz.. Neyi mi bekliyoruz ? açıklayayım.. Takıma hiç bir maddi katkımız yok..! Cebimizden çıkan bir para yok. Yönetici Ahmet olur Mehmet olur bunun da önemi yok, ama yöneticilere ağır hakaretlerde bulunmaya hiç kimsenin hakkı ve hukuku yok.. Boş beleş sallamanın atıp -tutmanın da takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Gerçekçi olalım, bu takımın bir yönetimi var . Yönetim hata yapar eleştirilir , bu eleştiriler de 'üslubunda ve dozunda ' olmalı..

 

 

 

 

Ömer Düzgün futbol otoritesi değil, yöneticilik konusunda ihtisası da yok fakat geçtiğimiz dönem badireler atlattılar , hatalar yaptılar fakat bu hatalarda bizlerin payı yok mu ?.. Bizler yanlarında olduk mu ? Doğru yapmaları için katkıda bulunduk mu ? Yoksa her zaman ağır hakaretlerle , küfürlerle işyerlerinin adını yazarak rencide mi ettik ?..

 

 

 

 

Ömer Düzgün ile iki lokma yemek bile yemedim. Maçta karşılaştım ayaküstü konuştuk fikirlerimi kendisine ilettim, şükür ki eksiklerin farkındalardı ve birer ikişer takviyeye yöneldiler .. Bu insanlar Rusya'dan gelmedi, memleketimizin insanı , Bu insanları Erzurumspor'dan soğutmayalım . Bir çok Erzurumlu hali vakti yerinde insanla sohbet ettim, herkes kaçıyor bir kenara neden diye biraz üzerine gittiğimde bu kişiler " hem para verip hm de anamıza - avradımıza çoluğumuza çocuğumuza küfür mü ettireceğiz ! " noktasındalar. Böyle giderse takımın yönetimine hiç kimseyi bulamaz hale geliriz..

 

 

 

 

Bunları yazarken, yöneticilerin yaptıkları hataları, aldıkları yanlış kararları, sonuç vermeyen transferleri savunmadığımı da belirtmek istiyorum..

 

 

 

Tünelde küçük bir ışık ta olsa onu bulmalıyız.... O ışığı ararken de birbirimizin elinden tutmalıyız, yoksa 'karanlıkta' hepimiz kayboluruz.. Eğer birbirimize sahip çıkmaz isek birliğimiz ve dirliğimiz bozulur..

 

 

 

Takım şu an istenilen performansta değil ama birbirini tanımayan oyuncular , uyum sürecinin sonuna gelindi diye düşünüyorum.. Bundan sonra hiç bir bahane, takımın başarısının önüne geçmemeli, herkesle bu konuda hemfikirim..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.