SİYASET Haber Girişi : 31 Mart 2023 09:29

SERHAT CAN EŞ, PANİKLİYORLAR...

SERHAT CAN EŞ, PANİKLİYORLAR...
Milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, "Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'da görünür oldukça, ne hamle yapacaklarını kestiremediklerini görüyoruz." dedi.

Serhat Can Eş, önceki gün verdiği iftar yemeğinde yaşanan provakasyonla ilgili açıklama yaptı. " Panikliyorlar " diyen CHP Erzurum milletvekili Serhat Can Eş, " Büyüyen CHP gözlerini korkutuyor." dedi. 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, Erzurum'da CHP'nin tabanının genişlediğini iddia ederek,  " Panikliyorlar, Çünkü gün geçtikçe çığ gibi büyüyen Cumhuriyet Halk Partisi gerçeğiyle sokakta karşılaşıyorlar." dedi. 

 

 

CHP Erzurum milletvekili aday adayı Serhat Can Eş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Erzurum'da her geçen gün oylarını artırdığını belirterek, " Bu yükseliş, 21 yıldır kendini şehrin sahibi zannedenleri, halay kırıklığına uğratıyor. Bu yüzden panikliyorlar. Ney payacaklarını şaşırıyorlar. Kurdukları saltanatın son bulacağı düşüncesine bile tahammül edemiyorlar. 

 

 

Dadaş diyarında hoş karşılanmayacak provokasyonlara tevessül etmeleri açıkçası bizi çok da şaşırtmıyor. Varlıklarını sürdürmek için her türlü değeri fütursuzca kullanıyorlar. Kamu kurumlarını, STK'ları siyasetlerine alet ediyorlar. 

 

 

 

 

 

Şu ramazan ayında dahi hoşgörüden nasibini almamış kişiler eliyle sevginin ve kardeşliğin provoke edilmeye çalışılması ne benim nezdimde ne de Erzurum'lunun vicdanında kabul görür." dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.