SİYASET Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 12:04

SERHAT CAN EŞ, GEÇMİŞ DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM

SERHAT CAN EŞ, GEÇMİŞ DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Hem iktidara hem Muhalefete yüklenerek, geçmişin başarıları ve başarısızlıkları üzerinden siyaset yaptıklarını belirtti.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, hem iktidarın, hem muhalefetin sürekli geçmişe atıflarda bulunarak siyaset yaptığını belirterek, Mevlana’nın sözünü hatırlattı; “Dünle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım...”

 

 

 

 

İktidarın geçmişteki başarılarla, muhalefetin ise mazideki, kendilerine göre başarısızlıklarla siyaset yaptıklarını belirten, Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ İktidara bakıyoruz, sürekli Osmanlı döneminde yaşanan başarıları gündeme getirerek siyaset yapıyor. Tamam Ecdat kendi döneminde önemli işlere imza atmış, 600 yıl süren bir imparatorluk kurmuş, dünyaya hükmetmiş de siz ne yaptınız? Biraz bundan bahsedin. Yandaş medyaya yaptırdığının tarihi dizilerle siyasetinizi yönlendiriyor, lehinize algı oluşturuyorsunuz. Bahsetsenize siz 20 yılda ülkeyi nereden nereye taşıdınız. Siz göreve geldiğinizde işsizlik rakamları neydi, ne oldu? Siz göreve geldiğinizde ülkedeki eğitim seviyesi neydi ne oldu? Adalette ne gibi reformlar yaptınız? Ekonomik olarak göreve geldiğiniz günden bu güne ne yaptınız? Tarihi bir başarınızdan söz eder misiniz? Atıfta bulunduğunuz Ecdat gibi tarihe geçecek ne yaptınız? Bugünün Türkiye’si 20 yıl öncesini arıyor haberiniz var mı?

 

 

 

Gelelim Muhalefete günlerdir televizyonlarda Abdulhamit Han’la ilgili muhalefetin açıklamaları tartışılıyor. Abdulhamit Han günahıyla sevabıyla, bizim ecdadımızdır. Bu muhalefet İktidarın devam etmesi için elinden geleni yapıyor. Türkiye’nin bu günkü gündemi Abdulhamit Han mıdır? Bu açıklamalarınızla iktidarın ekmeğine yağ sürüyorsunuz, farkında bile değilsiniz?

 

 

 

Vatandaşın gündemi bu mu? Köylü çiftçi perişan olmuş, tarlasını ekemiyor, hayvan besleyemiyor. İşsizlik almış başını gitmiş, Ultra Hiper Enflasyon yaşıyoruz. Mutfakta yangın var. Her gün yapılan zamlar vatandaşın belini bükmüş. Çaresizlik içinde kıvranıyor. Esnaf kepenk indiriyor. Ülke tarihinde olmadığı kadar borçlanmış durumda. Yolsuzluklar almış başını gitmiş. Gençler gelecek kaygısı taşıyor.

 

Biz hala geçmişi tartışıyoruz…

 

Vatandaşı uyutmaya çalışmayın.

 

 

 

 

Ne diyor Mevlana;

Her gün bir yerden göçmek ne iyi.

Her gün bir yere konmak ne güzel.

Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.

Dünle beraber gitti, cancağızım,

Ne kadar söz varsa düne ait.

Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.