SİYASET Haber Girişi : 19 Kasım 2022 12:25

SERHAT CAN EŞ, CHP YÖNETİMİYLE BULUŞTU

SERHAT CAN EŞ, CHP YÖNETİMİYLE BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi il ve merkez ilçe yöneticileriyle yemekte buluşan Serhat Can Eş, " Birlik ve beraberliğimizi bozmadan çalıştığımız taktirde 2023'te partimiz Erzurum'da hak ettiği yere gelecektir. buna inancım tam." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Suat Dülger, İy Yönetim Kurulu üyeleri, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye İlçe başkanlarıyla dün akşam yemekte buluşan, genç siyasetçi Serhat Can Eş, CHP'nin iktidara yürüdüğünü iddia etti. 

 

 

Yemek daveti için Serhat Can Eş'e teşekkür eden İl Başkanı Suat Dülger, " Erzurum'da partimiz her geçen gün büyümeye, oy aranını artırmaya devam ediyor. Partimize yaklaşık bin üyeyle katılan genç siyasetçi Serhat Can Eş'te gücümüze güç katmıştır. Hemen her kesimden partimize teveccüh var. Sahada gençlerimiz çalınmadık kapı bırakmıyor. Bizler il merkezinde ve ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel merkezimizin eli sürekli üzerimizde. CHP tarihnde hiç görülmediği kadar,milletvekillerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız sürekli Erzurum'a geliyorlar. 2023'teki seçimlerde bunun meyvesini alacağız" dedi. 

 

 

Yemek davetine katılan yöneticilere teşekkür eden Serhat Can Eş, " 20 yıldan fazladır, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum'dan milletvekili çıkaramıyor. Bunun en önemli nedeni ne yazık ki Erzurum Teşkilatlarında küçük olsun benim olsun anlayışının hakim olmasıydı.  İl Başkanı olarak anan Suat Dülger Başkan ne mutlu bizlere ki bu anlayışı değiştirdi. Partinin Kapılarını herkese ardına kadar açtı. Küskünleri, kırgınları bir araya getirdi. Bu anlayış inşallah 2023 seçimlerinde sandığa da yansıyacaktır. Birlik ve Beraberliğimizi bozmadan çalıştığımız taktirde Partimiz Erzurum'da hak ettiği yere gelecektir. Buna inancım tam. Ben ve arkadaşlarımın,  CHP'nin Erzurum'da en yüksek oyu alması için bir nefer gibi çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu liderliğinde aydınlık yarınlar hepimizin olacak." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.