SİYASET Haber Girişi : 26 Nisan 2023 23:00

Serhat Can Eş: CHP umudun adresi olacak

Serhat Can Eş: CHP umudun adresi olacak
CHP Milletvekili Adayı Serhat Can Eş, seçim çalışmaları kapsamında Yakutiye İlçesi’nde esnafı ziyaret etti…

ERZURUMEKSPRES - CHP Erzurum Milletvekili Adayı Serhat Can Eş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün Yakutiye ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Can Eş, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sıraladı. 21 yıldır devam eden AK Parti zulmünün 14 Mayıs gecesi sona ereceğini söyleyen CanEş, ‘Esnafın bu darboğazdan CHP’nin iktidarıyla kurtulacağını ifade etti. Ekonomik krizin en çok esnafı etkilediğini de hatırlatan CHP Milletvekili Adayı Serhat Caneş, ‘’ Her kesime destek verdiler ancak küçük esnafı unuttular. Erzurum’da 2 yılda yüzlerce esnaf kepenk kapattı. Kimse sizin derdiniz, sizin sorununuz ne diye sormadı. Borcunu ödeyemeyen esnafın elektriğini kestiler. Siftah yapamayan esnafa icra gönderdiler. Artık bunlara dur deme zamanı gelmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında hem Erzurum hem de Türkiye huzura erecek’’dedi.

 

 

ERZURUM’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

 

Gerek merkezde gerekse ilçelerde CHP’ye olan sevginin her geçen gün arttığını da belirten Caneş, ‘’ Ekonomiden ulaşıma, kentsel dönüşümden tarım ve hayvancılığa kadar ülkeyi yaşanamaz bir duruma getirdiler. İnsanlar aç ve çaresiz. Erzurum’a hızlı Tren dediler yapamadılar. Tünel dediler bitiremediler. Turizm dediler beceremediler. Söz verdikleri ne varsa ya yapamadılar ya da başlayıp yarım bıraktılar. Ülkeyi yönetemez hale geldiler. 14 Mayıs’ta gerekli cevabı sandıkta alacaklar’’ diye konuştu

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.