SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2022 11:27

SERHAT CAN EŞ, BU NASIL BİR VİCDAN

SERHAT CAN EŞ, BU NASIL BİR VİCDAN
Şenkaya'nın Senemoğlu Mahallesinde, iki engelli çocuğu olan Selahattin Ayyıldız'ın eşekle evine su taşıdığı görüntülere ateş püskürdü. Bu çağda bu manzara diyen Can Eş, " Bu nasıl bir vicdandır?" diye sordu.
SERHAT CAN EŞ, BU NASIL BİR VİCDAN

Erzurum Şenkaya ilçesinden sosyal medyaya yansıyan görüntüler üzerine bir paylaşımda bulunan CHP'li Serhat Can Eş, iki engelli kız çocuğu bulanan Selahattin Ayyıldız'ın yakın bir köyden kendi evine eşekle su taşımasını eleştirdi. 

 

 

Şenkaya'nın Senemoğlu mahallesinde yaşayan Selahattin Ayyıldız ve eşi yetkililerden yardım bekliyor. iki engelli cocuğu bulunan aile, evlerinde su olmadığı için yakın bir köyden, engelli çocuklarıyla birlikte su taşımak zorunda kalıyor. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tepkilerini dile getiren, aynı zamanda Şenkayalı olan Serhat Can Eş, "Bu çağda vatandaşımızın yaşadığı çileye bakın" dedi.  Yetkilileri bir an önce sorunu çözmesi gerektiğine işaret eden Can Eş adeta ateş püskürdü. Can Eş, " Gözalan mahallesi,Bu nasıl bir vicdan sizler lüks içinde yaşarken bu insanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz.Bu siyaset üstü bir durumdur Şenkayalılara soruyorum şimdi susacak mısınız? Siz susun Tek başımada kalsam susmayıp konunun takipçisi olacağım.Elimde yetki olsa o suyu kime taşıtacağım belli o suyu eşek değilde taşıması gerekenler belli.Bu Erzurum’un ayıbıdır. Vicdanlarınızla baş başa kalın." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.