SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2024 09:15

Şenkaya'da Görbil Özcan rüzgarı çok sert esti

Şenkaya'da Görbil Özcan rüzgarı çok sert esti
CHP'nin Şenkaya'da ki aday tanıtımı gövde gösterisine dönüştü.
Şenkaya'da Görbil Özcan rüzgarı çok sert esti

Şenkaya'da aday tanıtım toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi'Nde keyifler yerinde.

 

 

 

CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan için düzenlenen aday tanıtımı mitinge dönüştü. 

 

 

 

Aday tanıtım toplantısı için Ankara'dan Gelen CHP TBMM Gurup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır'la birlikte ilçeye gelen CHP Heyetine 600 araçlık konvoy eşlik etti. 

 

 

 

Yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen aday tanıtımında bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, " Burası benim baba ocağım. Doğup büyüdüğüm topraklar. Bunun için sizlere hizmet edecek en doğru adayı şekmek için çabaladık. İşte burada yanımızda Şenkaya'nın efsane Başkanı Görbil Özcan. 1 nisan'da nerede kalmıştık deyip, yeniden hizmete başlayacak." dedi.

 

 

 

 

Aday tanıtım toplantısı için Ankara'dan Gelen CHP TBMM Gurup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır da, " Erzurum'un ve Türkiye'nin zafer yürüyüşü Şenkaya'dan başlamış. Ne mutlu bizlere ki sizlerle buluşma imkanı bulduk. İyi ki varsınız. Şenkayalı da seçim sonsarı sosyal belediyecilikle tanışacak." dedi. 

 

 

 

 

 

CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Görbil Özcan'da yaptığı konuşmasında, " Şenkaya ne yazık ki 5 yıl önce nasıl bıraktıysa, bu gün aynı. Şenkaya koca bir beş yıl kaybetti. Ama artık bu güzel ilçemizin kaybedecek 5 dakikası bile yok. 1 nisandan sonra sizlerin desteğiyle, yeniden nerede kalmıştık deyip hizmete başlayacağız. Göreceksiniz kısa bir zaman içerisinde Şenkaya'nın sorunlarını çözeceğiz. Bu coşkulu kalabalık gösteriyor ki Şenkaya kararını vermiş." dedi. 

 

 

 

 

Tanıtım toplantısı sonrasında adayı dolduran vatandaşlarla halaylar çekildi, esnaf ziyaretleri yapıldı. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.