GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2023 11:55

ŞEHİR HASTANESİN'DEN DOKTOR VE HEMŞİRELER DEPREM BÖLGESİNDE

ŞEHİR HASTANESİN'DEN DOKTOR VE HEMŞİRELER DEPREM BÖLGESİNDE
Erzurum Şehir Hastanesi’nde görevli 14 doktor, 26 hemşire ve sağlık çalışanı deprem bölgesine gönderildi
ŞEHİR HASTANESİN'DEN DOKTOR VE HEMŞİRELER DEPREM BÖLGESİNDE

 Erzurum’dan deprem bölgesine gönüllü sağlıkçılar ve kısa sürede topladıkları 1 tır dolusu insani yardım malzemesiyle deprem bölgesine uğurlandı.
Erzurum Şehir Hastanesinde çeşitli branşlarda 14 doktor, 26 hemşire ve sağlık çalışanı deprem bölgesine gönderildi. Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir ve Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Görevlisi İbrahim Hakkı Tör organizesinde toplanan 1 tır dolusu insani yardım malzemeleri de deprem bölgelerine doğru yola çıktı.

 

 

 

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, " 23 ambulans ekibi, 9 umke olmak üzere, ayrıca bölge eğitimden 14 uzman hekim, 25 hemşire, ve üniversiteden gönderdiğimiz 22 personelle beraber şuan 164 sağlıkçı bölgeye sevk ettik, hastanelerimizin tamamında inanılmaz yardım malzemeleri toplandı, Bölge Eğitim Hastanesinden bu gün de 3. tırı yardım malzemesi yola çıkacak. İnşallah hep beraber yaraları saracağız, elimizden geleni sonuna kadar yapacağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.