Seçmenin, Başkan Sunar’a güveni tam…

Geçen 5 yılda Palandöken’de yapılan yatırımlara baktığımızda Başkan Muhammet Sunar’ı takdir etmemek elde değil… Başkan Sunar, sadece ilçe merkezine değil, Palandöken Dağı’na yaptığı yatırımlarla da adından söz ettirdi. Bu yatırımları görünce Başkanın yeniden aday gösterilmesi tabiki sürpriz olmadı.

                                                                                       

Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkan Başkan Sunar, yeşil alan projeleri, 1. ve 2. Marketlerin dönüştürülmesi. Sosyal tesisler ve gençlere yönelik projeleriyle de dikkatleri üzerine çekti.

 

Bugün önümüzdeki 5 yıl için vatandaştan yetki isteyen Başkan Sunar, sahada yapılan bu yatırımların karşılığını da alıyor. Cadde cadde, sokak sokak dolaşarak 31 Mart seçimleri için vatandaştan oy isteyen Sunar, büyük sevgi seliyle karşılaşıyor… Yani vatandaş Başkan Sunar’ı bağrına basıyor desek abartmış olmayız.         

Geçtiğimiz 5 yılda tüm vaatlerini yerine getiren Başkan Sunar’ın yeni döneme dair projeleri de şimdiden heyecanlandırıyor. Kendi çok fazla dilendirmese de önümüzdeki 5 yıldaki en büyük hedefinin kentsel dönüşüm olduğu aşikar. Özellikle Yenişehir bölgesi için çalışmalarının olduğunu bildiğimiz Başkan Sunar’ın sadece 1. Ve 2. Marketlerin dönüşümüyle yetinmeyeceğini de çok iyi biliyoruz.

 

AYRIM YAPILMADAN HER YERE EŞİT HİZMET GİTTİ

 

Vatandaşı Başkan Sunar’a olan güveninin altında yatan en önemli sebep adil ve eşit hizmet anlayışı. Önceki dönemlerde olduğu gibi belediye ekipleri sadece Yenişehir ve Yıldızkent’te çalışmadı. Yıldızkent’e asfalt dökülürken, Maksut Efensiye’de asfalt hizmeti gitti. Yenişehir’de kaldırımlar yenilenirken bu hizmetten Yunusemre’de faydalandı. Belediyenin kapıları Kayakyolu’nda oturan vatandaşa da 24 saat açıktı, Abdurrahman Gazi’de oturan vatandaşa da…

 

Anketler Palandöken’de Muhammet Sunar’ın 31 Mart’ta ezici bir üstünlükle seçimi kazanacağını gösteriyor… Aslında en doğru anket sokakta yapılan ankettir derler. Biz vatandaşın içindeyiz. Hemen hemen herkesin fikrini ve görüşünü alıyoruz.

 

Vatandaşa neden Muhammet Sunar? Sorusunu yönelttiğimizde aldığımız cevap:

 

‘’Başkan yaptı, yaparsa yine o yapar’’

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.