SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2023 12:43

SEÇİLECEK BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ MALİ DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEYECEK

SEÇİLECEK BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ MALİ DİSİPLİNDEN TAVİZ VERMEYECEK
CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, iddiasını ortaya koydu, ilkelerini açıkladı.

Mayıs seçimleri sonrasında Erzurum’da derli toplu görüntü veren tek muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim öncesinde temposunu artırdı.

 

 

 

 

 

İl Başkanı Serhat Can Eş, partide bir yandan aday adaylığı müracaatlarını alırken, diğer yandan merkez ilçeler ve Büyükşehir Belediye başkan adaylıkları için görüşmeler yapıyor. Tarihinde hiç olmadığı kadar aday adayı başvurusu alan CHP’de, Başkan Can Eş’in gayretleri ön plana çıkıyor.

 

 

 

 

CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, Belediye başkan aday adayı olan isimlerle yaptığı görüşmelerde CHP Belediyecilik anlayışına vurgu yaptı. “ Bizim belediye başkanlarımız, çoğulcu bir anlayışla belediyeleri yönetecekler” diyen Can Eş, “ Yerel demokrasinin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Kapsayıcı bir siyaset anlayışıyla, meclis üyelerimizle istişare içinde bir yönetim sergileyeceğiz.  Çoğulcu bir anlayışla belediye meclislerinde her bir meclis üyesinin fikirlerini dikkate alacağız. Bize oy veren candaş oy vermeyen öteki anlayışını kaldırıp atacağız. Hizmette adaleti sağlayacak, sosyal belediyecilikle Erzurum’u tanıştıracağız. Bizim belediye başkanlarımız etnik, ideolojik farklılıkları zenginlik olarak görüp, hiçbir ayrım yapmadan hizmet edecekler. Hizmette öncelikleri kurulacak olan halk meclisleriyle belirleyecekler. “önce insan” diyerek örnek sosyal politika ve projelerle; hesap veren, şeffaf ve liyakatın öne çıktığı yerel yönetimleri oluşturacağız. Rantı değil halkı düşüneceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olmak, mağdurun, garibanın yanında olmak için yerel siyaset yapacağız.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.