SİYASET Haber Girişi : 03 Mart 2024 15:46

Saydın: Çat'ta hem hizmete hem gönüllere talibiz...

Saydın: Çat'ta hem hizmete hem gönüllere talibiz...
AK Parti’nin Çat Belediye Başkan adayı Seyhun Saydın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaptığı iddialı ve samimi açıklamalarla ilçe halkının gönlüne girmeyi başardı.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti’nin Çat Belediye Başkan adayı Seyhun Saydın, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaptığı iddialı ve samimi açıklamalarla ilçe halkının gönlüne girmeyi başardı. Adaylığının açıklanmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunlaşan ve ilçenin tüm köy ve mahallelerini gezerek, sorunları tespit eden Saydın, ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. 

 

 

 

Sık sık vatandaşla biraraya gelen ve “Gönül işi, Bizim işimiz. Biz, sevdamız olana hizmet için çıktık yola. Bu yolda yorulmadan, aşkla koşacağız” ifadelerini kullanan Seyhun Saydın, “Hemşerilerimizin her birinin fikir ve önerilerinin bizim için çok değerli olduğu anlayışıyla çıktığımız bu yolda Çat’ımızın değişim ve dönüşümü adına daha bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Çat için hazırız ve kararlıyız” diyor.

 

“İL BAŞKANIMIZ YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI”

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu’nun destek ziyaretinde esnasında ilçede yaşanan coşku ile tüm dikkatlerin üzerine yoğunlaştığı AK Parti Çat Belediye Başkan adayı Seyhun Saydın, “AK Parti İl Başkanımız Sayın Av. İbrahim Küçükoğlu beyefendi ile birlikte doğasıyla, taşı ve toprağıyla güzel ilçemizin merkezinde yaşayan esnafımız ve hemşerilerimizle buluşup hasbihal ettik, hasret giderdik. Onlara olan sevdamız öylesine büyük ki, gece gündüz çalışıp, sevdamızı boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

 

“HEM HİZMETE HEM GÖNÜLLERE TALİBİZ”

Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ni inşa eden AK Partimiz, ilçelerimize de büyük önem veriyor” diyen başkan adayı Seyhun Aydın, “AK Parti’nin elinin değdiği her yerde önemli ve güzel gelişmelerin yaşandığını ilçe halkımız da görmüş durumda. “Dostun Evi Gönüllerdir” şiarıyla ilçemizin sadece hizmetine değil, gönüllerine de talibiz. Bizleri bağrına basan çok değerli büyüklerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’ı hep birlikte zaferle taçlandıracağız” diye görüş belirtti.

“ÇAT HALKININ DESTEĞİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

İlçede seçim atmosferinin ilk günlere göre çok değiştiğini savunan ilçe halkı da, AK Parti adayı Seyhun Saydın’ın her geçen gün rakipleriyle arasındaki farkı açtığını savunuyor. “Halkın oyuna ipotek koyanlar değil, hizmet odaklı siyaset yapanlar kazanacak” görüşünü savunan Çatlı vatandaşlar, “Açıkça söylemek gerekirse Seyhun Saydın bizlere hep projelerini anlatıyor, yapacağı hizmetleri anlatıyor. Bu tavrı ile de bizim gönlümüze giriyor” dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.