SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 15:30

SAMSUN'A ÇIKARMA YAPTILAR

SAMSUN'A ÇIKARMA YAPTILAR
Erzurum Gençlik kolları il başkanlığı Samsun’a çıkarma yaptı.

İYİ Parti Erzurum İl Gençlik ve Kadın Kolları Samsun'daki etkinliklere katıldı. Parti Genel Merkezi tarafından 19 Mayıs'ta ilk adım mottosuyla yapılan etkiliklere katılan gençllik ve kadın politikaları heyeti 3 otobüsle Samdun'daydı. 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Başkan Meral Akşener'i Samsun’da karşılayan Erzurum  İl gençlik kolları ve Kadın Kolları Samsun'da Erzurum'u temsil ettiler Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan  Gençlik Kolları il başkanı Yakup Yanger, Partilerinin gençliğe verdiği öneme değinerek, yaptıkları faaliyetleri anlattı. Yanger, “İl gençlik kolları olarak sürekli irtibat içinde faaliyetlerde bulunuyoruz. Gerek il yönetimimiz ve gerekse ilçe gençlik kolları başkanlıklarımız, gençlerin istek ve şikayetlerini dinleyip, bunları rapor halinde Genel Başkanımıza arz ediyoruz.  Malumunuz üzere partimizde yeni yapılan değişiklikler ile gençlik kollarımız bizzat Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye bağlanmıştır. Bu durum bile genel başkanımızın gençliğe verdiği önemin en büyük göstergesidir. Bizler gelecek nesilin rahat ve huzurlu olmadığı bir ülkede, bir şeylerin yolunda gideceğine inanmıyoruz. Geleceğinden kaygı duyan, yarına umutla bakmayan ve istikbalini yurtdışında hayal eden bir durumda gençlik. Üniversite mezunu gençlerimiz asgari ücretli işlere dahi giremiyorlar. İki belki üç fakülte bitirmiş veya maddi sebeplerden dolayı eğitimine devam edememiş işsiz genç ordusu var.  Mevcut iktidar bu sorunları görmezden gelerek, gençlerin daha fazla kaygılanmasana sebep oluyor.  Bizler bu duruma getiren sebepleri teşhis edip çözümleri için genel merkezimizle koordineli bir şekilde çözüm odaklı politikalar üretiyoruz." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar'da yaptığı açıklamasında şunalrı söyledi; " Mustafa Kemal Samsun'dan sonra 23 Temmuz'da Erzurum'da topladığı kongreyle Cumhuriyetin temellerini atmıştır. Bizler Erzurum olarak oldukça kalabalık bir biçimde Samsun'a geldik. 103 yıl önceki heyecanı bu günde yüreğimizde hissediyoruz. Göreve atindigimiz tarihten bugüne kadar bizleri bir an bile yanliz bırakmayan başımızda baba gibi koca bir dağ olan İl Başkanımız Sn. Melih Kırkpınar baskanimiza sonsuz teşekkür ederiz.Kadın Politikalar ve Gençlik Kolları olarakbir adım gerisinde bir ömür yanındayız." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.