SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2022 17:29

ŞAKA GİBİ !

ŞAKA GİBİ !
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, ekonomideki kötüye gidişi değerlendirdi. Dülger, “ Ülkeyi yönetenler insanların aklı ile dalga geçiyor.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, “ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, “ Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz” ifadelerini sert bir dille eleştirdi. Dülger, “ 20 yıl mutlak iktidar ile ülke yönetip, ülkenin ekonomisini, hukukunu, demokrasisini bu kadar mahveden başka bir parti yoktur; 19 yıldır hazırlık yapıyorlarmış meğer, yeni yalanın adı da bu olmuş, milleti hep böyle kandıracaklarını sanıyorlar, 4 yıl önce de “ver yetkiyi gör etkiyi” diyorlardı, gördü millet. Bu ülke ekonomik sorunlar daha önce de yaşadı, millet akrabasının, dostunun, arkadaşının düğününde en az çeyrek altın takardı, mahvettiniz ülkeyi, bu ülke sizden kurtulduğunda rahat edebilir ancak.” dedi.

 

 

 

 

 

Et Balık Kurumu’nun Ramazan ayı öncesinde, et fiyatlarına yapılan yüzde 48 oranındaki zamla ilgili olarak, “ Allah muhafaza CHP iktidar olsaydı ve Ramazan ayında ete neredeyse yüzde 50 oranında zam yapılsaydı, ne dinimiz kalırdı ne imanımız.” dedi. Dülger zamın gerekçesi olarak EBK’nun “uzun kuyruklar oluşmasın diye zam yaptık”  ifadelerine de  “ Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Uzun: Bizim fiyatlar çok düşüktü, çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle biz fiyatı arttırdık diyor. Yani sırf halk kuyrukta beklemesin diye zam yapmışlarmış, müthiş bir açıklama ! Her halde benzin istasyonlarında da uzun kuyruklar oluşuyor diye akaryakıta zam yapıyorlar. Bu tür açıklamalar insanların aklıyla dalga geçmek değil de nedir? Merak ediyorum, EBK sattığı etin fiyatına yaptığı zam oranında, üreticiden alırken belirlediği fiyata da zam yaptı mı?” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.