SİYASET Haber Girişi : 15 Nisan 2023 17:22

SAHANIN TOZUNU ATTIRIYOR

SAHANIN TOZUNU ATTIRIYOR
İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatih Karataş, Yakutiye ilçesinde esnaf ziyaret yaptı.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatih Karataş, 14 Mayıs seçimleri için arı gibi çalışıyor. Erzurum Merkezde esnaf ziyaretleri yapan Karataş, " Vatandaşın umudu İYİ Parti, gittiğimiz her yerde partimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e teveccüh bizleri mutlu ediyor." dedi.

 

 

 

Yakutiye İlçesinde esnafla bir araya gelen Fatih Karataş, Rüstempaşa Bedesteninde kuyumcu esnafını ziyaret etti. Esnafla tek tek görüşen Karataş, " 14 Mayısa kadar, ulaşabildiğimiz kadar vatandaşa ulaşarak, birebir görüşerek, parti politikalarımızı anlatacağız. Gayret göstereceğiz, takdir vatandaşımızın." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

İlçe esnafının dertlerini dinleyen İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatih Karataş, " Erzurum ekonomisinin mihenk taşı olan Esnafımız, ne yazık ki ekonomik koşullar altında eziliyor. Ekonominin bel kemiği olan esnafımız, kirasını, bağkur pirimini ödeyemiyor. Sattığı malı yerine koyamıyor. Devlet, esnaf ve sanatkarını koruyucu ve destekleyici tedbirler alır. Ancak görüyoruz ki esnafımız kaderine terk edilmiş durumda. Bankaların kıskacında, adeta can çekişiyor. İYİ Parti iktidarında, 

 

 

KOSGEB’in idari yapısı ve mali kaynakları yeniden yapılandırarak hizmet sektöründe faaliyette bulunan esnaf ve sanatkârlar ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelere etkin destek sunması sağlayacağız. Bu yapılandırmayla esnaf, sanatkarlar ve KOBİ’lerimizin finansman ihtiyaçlarını çok daha hızlı ve verimli bir şekilde karşılayacağız.

 

 

 

 

 

Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin enerji, yakıt, işgücü ve kira gibi giderlerinin azaltılmasına yönelik tedbirleri ivedilikle alacak ve bu alanlarda gecikmiş borçları, belirlenecek adil kriterler çerçevesinde yapılandıracağız.

Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin ticari faaliyetlerini daha verimli yürütebilmelerine katkı sağlamak amacıyla sürdürülebilir kurumsal bir rehberlik sistemi oluşturacağız.

 

 

 

 

 

Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin yeni pazarlara ulaşabilmelerine ve yeniliklere hızlı uyum sağlayabilmelerine katkı vereceğiz. Esnaf ve sanatkârlarımız ile küçük ve orta ölçekli ticari işletmelerimizin, aile işletmelerimizin kurumsallaşabilmesine, daha uzun ömürlü işletmelere dönüşebilmelerine yönelik danışmanlık hizmetlerini sürekli ve kurumsal kılacağız.

 

 

Esnaf ve sanatkâr işletmelerimiz ile küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin e-ticaret kabiliyetlerinin geliştirilmesine yönelik tedbirler alacağız.

 

 

 

 

 

Esnaf ve sanatkâr işletmelerimiz ile küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin e-ticaret yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik bilgilendirme ve destek programları gerçekleştireceğiz.

 

 

Elektronik pazar yerleri (aracı hizmet sağlayıcı) ile bunların üyesi işletmeler (hizmet sağlayıcı) arasında gerçekleşen ticaretin güvenli ve sürdürülebilir adil bir rekabet ortamın yürütülmesi için AB uygulamalarına uyumlu mevzuat düzenlemeleri yaparak, hizmet sağlayıcı konumunda bulunan esnaf ve sanatkâr işletmelerimiz ile küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin korunmasına yönelik tedbirler alacağız. Az kaldı..." dedi. 

                        

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.