SPOR Düzenleme Tarihi : 02 Ekim 2020 13:23 Haber Girişi : 02 Ekim 2020 13:31

RİZESPOR TEKNİK PATRONU MAÇ ÖNCESİ KONUŞTU

RİZESPOR TEKNİK PATRONU MAÇ ÖNCESİ KONUŞTU
Çaykur Rizespor’da B.B. Erzurumspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Çaykur Rizespor, yarın Erzurum'da oynayacağı B.B. Erzurumspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamladı. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Erzurumspor’un konuğu olacak.

 

 

 

Karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdüren Çaykur Rizespor’da teknik direktör Stjephan Tomas, “Erzurum’da biraz sıkıntı yaşıyor ama genel olarak baktığımızda BB. Erzurumspor’da iyi bir takım, agresif bir takım ve aynı anda bizim de cevap vermemiz lazım. Aynı agresiflik ile boş alan bırakmamamız lazım. Çok iyi oyuncular var. Eğer onları iyi kapatırsak puan alırız” dedi.

 

 


İtalya Serie A takımlarından Bologna’da forma giyen ve Çaykur Rizespor’un sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladığı Godfred Donsah’ın B.B. Erzurumspor maçı için hazır olduğunu dile getiren teknik adam “Donsah'da maça hazır. Polonya’da kamp geçirdi. Hazırlık maçlarında oynadı ve kendisini hazır hissediyor” diye konuştu.

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.