GÜNDEM Haber Girişi : 25 Aralık 2023 11:32

RIHTIM RESTAURANT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

RIHTIM RESTAURANT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yılbaşı nedeniyle birçok işletmede etkinlik yapılacak. Rıhtım Restaurant örnek bir harekete imza atarak bütün yılbaşı etkinliklerini iptal etti. 

 

 

 

Ülkemizi yasa boğan şehit haberlerinin ardından Rıhtım Restaurant yılbaşı organizasyonlarını iptal etti. Canlı müzik ve tüm organizasyonları iptal ettiklerini, sadece alakart olarak servis yapacaklarını söyleyen işletme sahibi Mitat Çelik gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Hain bölücü terör örgütü 12 askerimizi şehit etti. Her şeyden önce ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu menfur saldırılarda şehadet şerbeti içen kahraman Mehmetçiklerimizin yası varken, herhangi bir etkinlik yapmamız söz konusu olamaz. Önceden rezervasyon yapan müşterilerimize de ulaşıp durumu izah ettik. İşletmemizde yılbaşında canlı müzik ve yılbaşı etkinliği olmayacaktır. Günlük servisimiz devam edecektir. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, yılbaşı gecesi müessemize ailesi ve sevdikleriyle katılmak isteyen değerli müşterilerimizi bekleriz.”

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.