GÜNDEM Haber Girişi : 28 Kasım 2022 12:43

RAMADA BY WYNDHAM ERZURUM’A ÇOK YAKIŞTI

RAMADA BY WYNDHAM ERZURUM’A ÇOK YAKIŞTI
Erzurum uluslararası bir marka olan RAMADA BY WYNDHAM'la tanıştı.
RAMADA BY WYNDHAM ERZURUM’A ÇOK YAKIŞTI

RAMADA BY WYNDHAM Türkiye’deki 98. Otelini, sayılı turizm merkezlerinden biri olan Palandöken’de açtı. Yatırımını İbrahim ve İsak Kırküzer’in yaptığı otel aralık ayında hizmete açılacak.

 

 

 

 

 

Palandöken’de, Yıldızkent Şehir Hastanesi karşısında yapımı tamamlanan  RAMADA BY WYNDHAM Otel misafir kabulüne hazırlanıyor. Yıllardır Erzurum’da farklı sektörlerde yatırımları bulunan, İbrahim ve İsak Kırküzer kardeşler tarafından yapımı tamamlanan otelde 60 kişi istihdam ediliyor.

 

 

 

 

 

 

1 junior süit, 12 Deluxe, 81 Süperior olmak üzere toplamda 94 oda ile hizmet verecek olan otelin Genel Müdürlüğünü turizm sektörünün tanınmış isimlerinden bir olan Altuğ Kargı yapıyor.

 

 

 

 

 

Bugün basın mensuplarıyla bir araya gelen otel yatırımcıları İbrahim ve İsak Kırküzer ile Genel Müdür Altuğ Kargı, RAMADA BY WYNDHAM Otelle ilgili bilgiler verdiler. Genel Müdür Kargı, Otelin son teknoloji ile yapıldığını belirterek, “ Otelimizde 26 metrekare ile 66 metre kare arasında değişen 94 odasıyla 200 kişi kapasitesiteli. Starbucks ürünlerinin satıldığı RMD Cafe, Artze Restaurant, Defne Toplantı salonu, Fitness Salonu, sauna ve şok havuzu ile misafirlerine hizmet verecek.  Erzurum’daki diğer otellerden farklı olarak, yerden ısıtma sistemi ve VRF sistemiyle ısıtılan otelimiz, aralık ayı itibariyle misafir kabulüne  başlayacak.” dedi.

 

 

 

Öte yandan Ramada By Wyndam Erzurum Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, Kayak yapmak için otelimize gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin Palandökende kendilerini yabancı hissetmemeleri noktasında Palandöken Kayak Merkezi’nden bir yer talebinde bulunduklarını söyledi.
Diğer otellerin Palandöken’de birçok imkana sahip olduklarını, dünya markası Ramada’ya da bir yerin tahsis edileceğini şimdilik bir sıkıntının olmadığını da ifade etti.

 

Otel yatırımcısı iş insanı İbrahim Kırküzer de “ bu güne kadar yaptığımız yatırımların neredeyse tamamını Erzurum’a yaptık. Erzurum’a uluslararası bir markayı getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Palandöken Kayak Merkezine entegre otelimiz, aynı zamanda şehir oteli olarak da misafirlerine hizmet verecek. İlk etapta 60 kişilik istihdamla başlıyoruz, ancak önümüzdeki günlerde bu rakam artacaktır.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Naci ÜSTÜNKARDEŞLER 28 Kasım 2022 13:44

    İbrahim bey elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız bu bir Erzurum sevdasıdır sevdanız daim olsun