GÜNDEM Haber Girişi : 04 Eylül 2019 14:51

Prof. Dr.Mustafa Ilıcalı CHP’li vekilin oyununu bozdu.

Prof. Dr.Mustafa Ilıcalı CHP’li vekilin oyununu bozdu.
22. ve 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Ilıcalı, sosyal medya üzerinden uyarı yaparak, Atıcı’nın yanlış ifadesi ve manipülasyonu hakkında açıklama yaptı.

26. dönem CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Başkan Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Başkanı olduğu dönemde şehir dışındaki görevlendirmelerini de izinden sayarak 302 gün keyfi izin kullandığı algısını oluşturmaya çalıştı. Ancak yayını takip eden 22. ve 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr.Mustafa Ilıcalı, sosyal medya üzerinden uyarı yaparak, Atıcı’nın yanlış ifadesi ve manipülasyonu hakkında açıklama yaptı.



Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı program sunucusu Başak Şengül'e şu şekilde cevap verdi : “Devlet memuru 30 gün izin kullanabilir.302 gün izin denmez. O bahsedilen görevlendirme, hastalık ve rapor toplamı olabilir. Tek başına 300 gün izin mümkün değil. Algı oluşturuluyor.” Bu cevaptan sonra çark eden Aytuğ Atıcı, İstanbul’da sel olurken yatta keyif yapan ve kendisine ulaşılamayan Ekrem İmamoğlu'nu savunmaya devam ederek, bir yandan da konuyu toparlamaya çalıştı. Bülent Akarcalı’nın da  görevlendirme konusunda tekrar uyarması üzerine konuyu değiştirip kapatan Atıcı, “Memleket için hayırlı ise elbette şehir dışına çıkar” diyerek tartışmaya devam etmedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.