PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki görevinden istifa eden Prof. Dr. Muhammed Hanifi Macit, MHP genel merkezi ziyareti ve aday adaylığı başvurusundan sonra Erzurum’ a dönerek seçim çalışmalarına hız verdi. Macit'in seçim irtibat ofisi ülkücülerin akınına uğruyor. 

 

 

 

Siyaset sosyoloji alanında uzman olan Prof.Dr. M.Hanifi Macit,Ülkemiz hem dışarıda hem de içeride bir takım risk; tehdit ve fırsatlarla karşı karşıyadır. 14 Mayıs 2023 seçimleri bu nedenle istikbal ve istikrarımız adına bir karar ve kader seçimidir.” dedi.

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki görevinden istifa eden Prof. Dr. Muhammed Hanifi Macit, MHP genel merkezi ziyareti ve aday adaylığı başvurusundan sonra Erzurum’ a dönerek seçim çalışmalarına hız verdi.

 

 

 

 

 

 

 

Pelit Meydanında açtığı irtibat bürosunda toplumun her kesiminden insanla buluşan Macit, hafta içi MHP il başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette il başkanı Adem Yurdagül, il yönetimi ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek aday adaylığı ve seçim süreci ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

 

 

 

Kamu Sen Erzurum İl Temsilcisi H.  Mucip Gözeger, Türk Eğitim Sen Erzurum 2 no’lu şube başkanı Barış Anıl, Türkav Erzurum başkanı  Fatih Dereli ile birlikte MHP il teşkilatı mensupların da hazır bulunduğu açıklamada  Macit, aday adaylığı ve seçim süreci ile ilgili  şu ifadelere yer verdi:

 

 

 

 

 

 

 

 

“ Devlet ve millet birlikteliğine dayalı milli bir dayanışma kültürüyle, hep birlikte el ele vererek olumsuz sonuçlarının üstesinden geleceğimiz 6 Şubat depreminin yarattığı bir buruklukla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına ve bir seçim atmosferine girmekteyiz. 

Öncelikli hedefi depremin açtığı yaraları bir an önce sarmak olan, milli ve manevi değerlerimizin yörüngesinde bir politik duyarlılıkla hareket etmek hem yaralarımızı sarmak ve toplumsal kazanımlarımızı korumak hem de geleceğe güvenle bakmak açısından önemlidir.

Ülkemiz, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde görünür bir takım risk; tehdit ve fırsatlarla karşı karşıyadır.  Söz konusu tehditlerden korunma fırsatlardan yararlanma, hatta yeni fırsatlar yaratma adına geliştirilecek politikalar yeni yüzyılımızı biçimlendirecek, bu yüzyıldaki yerimizi tayin edecektir... 2023 seçim sonuçları bu politikalara ilişkin bir milli kararın ifadesi olacaktır.

Bu seçim milletimizi, Cumhuriyetimizi tehditlerden koruma fırsatlardan yararlanmaya yönelik milli, güçlü bir duruş ve vizyonla gelecek yüzyıla taşıma kararının ifadesi olmakla önemli ve anlamlıdır.  14 Mayıs 2023 seçimleri bu nedenle istikbal ve istikrarımız için bir karar ve kader seçimidir...” 

 

 

 

 

 

MHP tabanından yoğun ilgi:

 MHP genel merkezinin politika geliştirme süreçlerinin çeşitli kademelerinde görev almış bir akademisyen olarak Macit’in seçim sürecine ilişkin değerlendirmeleri kadar bu değerlendirmeleri yaptığı il başkanlığı ziyaretine eşlik eden kalabalık da dikkat çekiciydi.

 

 

 

 

 

 

Akademi ve eğitim camiasından, sivil toplum kuruluşlarına ve iş dünyasına hemen her kesimden insanlardan oluşan kalabalık bir grupla gerçekleştirilen bu ziyaret, Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit’in MHP tabanında heyecan yarattığının, birleştirici ve bütünleştirici karşılığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

 

 

 

 

 

     

 

 

 

  • 8 / 1 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 0

  • 8 / 2 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 1

  • 8 / 3 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 2

  • 8 / 4 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 3

  • 8 / 5 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 4

  • 8 / 6 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 5

  • 8 / 7 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 6

  • 8 / 8 PROF.DR.HANİFİ MACİT'İN ADAY ADAYLIĞI ÜLKÜCÜ CAMİADA HEYECAN UYANDIRDI 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.