SPOR Haber Girişi : 16 Nisan 2018 08:08

Playoff şansımız devam ediyor

Playoff şansımız devam ediyor
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Grandmedical Manisaspor, evinde konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 6-1 mağlup oldu. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: “İkinci yarı soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra gerçek kimliğimize büründük ve galip geldik” 

Maçın ardından konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakibin durumu ortada. Ligden düşmüş ama kendini ispatlamaya çalışan çok genç, istikbal vadeden bir takıma karşı oynadık. Maçtan önce oyuncularıma ciddi olmadığınız zaman kimle oynarsanız oynayın hiçbir maçın garantisi olmadığını söyledim. Ciddi başladık ama yakaladığımız ilk pozisyonları cömertçe harcardık. Rakibimizin ikinci gelmesinde golü yedik. Tamamen farklı iki yarı oynadık. İkinci yarı soyunma odasında gerekli konuşmalardan sonra gerçek kimliğimize büründük ve galip geldik. 4 tane final haftası vardı, bunu 3’e indirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adana Demispor maçı bizim için final niteliğinde. Bütün oyuncularımı kutluyorum. İstediler ve kazandılar. Manisaspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Böyle Manisaspor gibi camialarımız kaybolmasın. Antep gitti, Manisa gitti. Bu camialara sahip çıkılsın. Bu camialar büyük camialar” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.