SİYASET Haber Girişi : 18 Nisan 2022 10:01

PARTİLİLERİYLE DEĞİL İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE İFTAR

PARTİLİLERİYLE DEĞİL İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE İFTAR
Erzurum İYİ Parti Kadın Politikalar İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları İl Başkanlığı birlikte ihtiyaç sahibi aileleri iftar sofrasında ağırladılar.

Kongre Caddesi Dadaş Cağ Kebap Lokantasında 140’a aşkın aileye iftar sofrası hazırlayan ve bu aileleri iftarda konuk eden İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı Esra Akpınar ve Gençlik Kolları İl Başkanı Yakup Yanger, " İktidarın yaptığı gibi, devlet imkanlarını kullanarak, lüks restorantlarda ekonomik durumu iyi olan partililerimizle değil, Erzurum'da ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya geldik.Bizlere destek olan başta İl Başkanımız Melih Kırkpınar’a,Teşkilat Başkanımız Alparslan Eliyaoğluna,İl başkan yardımcımız Serhat Şenol’a,Yakutiye ilçe başkanımız Fatih Güneyin’e,Aziziye ilçe başkanımız Emre Artuç’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler. 

 

 

 

 

İYİ Parti Erzurum Kadın Politikalar İl Başkanı Esra Akpınar iftar sonrası  yaptığı Açıklamada: “İhtiyaçlı ailelerimizle birlikte bu gün iftar açmayı planladık, Gençlik kolları ve Kadın kolları olarak ihtiyaçlı ailelerimize bir iftar yemeği vermeyi planlamıştık. Misafirlerimizde bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiler. Biz sadece Ramazan ayında değil, sürekli ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Bizim derdimiz, insanımızın kalplerine dokunabilmek, her zaman onların yanındayız, onlar varsa biz varız onlar yoksa bizlerde yokuz.”dedi.

 

 

 

 

 

İYİ Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yakup Yanger ise İYİ Parti olarak her zaman Erzurum gençliğinin yanında olduklarını vurgulayarak: “Ramazan ayında genç arkadaşlarımızla devamlı buluşuyoruz.  İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz var, işsiz gençlerimiz var. Elimizden geldiği kadar kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. İYİ Parti kimsesizlerin kimsesidir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.