PARTİLİLERİNDEN ADNAN BOZAN'A ZOR SORU

Yaptığı açıklamalarıyla Erzurumluların tepkisine neden olan, kurduğu dernekle kendisine " Kanaat Önderi" dedirten İbrahim Özmen katıldığı bir televizyon programında, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, " Erbakan'ın oğlundan ben şüpheliyim yav. Böyle bir Erbakan'ın oğlu olabilir mi yav?Onun ne yapması lazım; Gelip Tayyip Bey'e köle olması lazım köle, ne görev verirse onu yapması lazım" diyerek eleştiriler yağdırmıştı. 

 

 

 

Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak atanan Adnan Bozan'ın, kendine "Kanaat Önderi" dedirten İbrahim Özmen'in yanından ayrılmaması, sürekli birlikte yaptıkları ziyaretlerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaları, partililerin tepkisine sebep oldu. Yeniden Refah Partililer; " İl Başkanı Adnan Bozan'daa, Genel Başkanımızı tasvip edilmeyen bir üslupla eleştiren bu adamın yanında ne işi var? Yoksa oda Genel Başkanımızla ilgili aynı kanaate mi sahip? Yoksa O'da kendisine Kanaat Önderleri dedirten bu derneğin üyesi mi? Bu konuyla ilgili açıklama bekliyoruz. Partimiz Erzurum'da kime emanet? " diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

 

 

 

 

 

İŞTE ÖZMEN'İN FATİH ERBAKAN'LA İLGİLİ O SÖZLERİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.