SİYASET Haber Girişi : 26 Ocak 2023 15:10

PALANDÖKEN KARAOĞLU DÖNEMİ

PALANDÖKEN KARAOĞLU DÖNEMİ
MHP Palandöken İlçe Başkanlığı'na uzun yıllar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan Abdullah Karaoğlu atandı.

MHP’de İl Başkanlığı değişikliğinin ardından Palandöken İlçesinde de görev değişimi yaşandı. 6 yıldır MHP Palandöken İlçe başkanlığını sürdüren Ünsal Kızılyar görevi Abdullah Karaoğlu'na devretti.

 

 

Geçtiğimiz gün Parti İlçe Binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde İl Başkanı Adem Yurdagül’de hazır bulundu. Devir teslimde bir konuşma yapan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, geçmiş yönetime teşekkür ederek şunları söyledi; "Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler Ülkücü hareketin neferleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye gayret edeceğiz. Bu bağlamda Ünsal Kızılyar ve yönetimine teşekkür ediyor, yeni yönetimi devralan Abdullah Karaoğlu ve ekibini de tebrik ediyorum” dedi. 

 

MHP Palandöken İlçe Başkanı olarak atanan Abdullah Karaoğlu da " Bugün burada MHP Palandöken İlçe Başkanı olarak karşınızda olmaktan büyük onur ve kıvanç duyduğumu ifade etmek istiyorum. Evvela bizleri bu kutlu göreve layık gören saygıdeğer Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımız Sayın Adem Yurdagül Beye şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.

 

Biz Milliyetçi hareket Partisi olarak "Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben" diyerek geleceğe güçlü bir Türkiye bırakmak inancıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Bizler kaynağını milletten alan, milletin derdi ile dertlenen sevinciyle mutlu olan ülkesi ve milletinin huzur ve mutluluğunu her şeyin üzerinde tutan bir partiyiz. Siyaset anlayışımız ise vatan millet ve devlet menfaatlerinin her türlü menfaatin üzerinde tutulması gerektiği yönündedir ve hep de böyle olacaktır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçelinin ifadeleriyle Çağrımız birliğe ve dirliğedir. Çağrımız ülkem ve milletim her insanımızadır. Çağrımız Milli birlik ve huzurlu yarınlaradır." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.