GÜNDEM Haber Girişi : 06 Temmuz 2022 13:00

PALANDÖKEN'İN KAYAK MERKEZİ OLMASINI SAĞLAYAN OTEL 30 YIL DAHA PALANDÖKEN'DE

PALANDÖKEN'İN KAYAK MERKEZİ OLMASINI SAĞLAYAN OTEL 30 YIL DAHA PALANDÖKEN'DE
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ne 28 yıl önce yaptığı yatırımla, Palandöken dağının turizm merkezi olması yolundaki öncü marka Dedeman Hotels & Resorts International, 'Palandöken Dedeman'ı 30 yıl daha işletecek.

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International, tam 28 yıl önce Erzurum'da yaptığı yatırımla, Palandöken Dağı'nın turizme kazandırılmasında öncülük etmişti. Dedeman markasının yatırımı sonrasında Palandöken dağı, kış turizminde adından bahsedilir hale gelmişti. Arsası tahsisli olan ve süresi dolan DEDEMAN markası Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı turizm amaçlı arazi tahsis ihalesini kazandı. 

 

 

 

 

 

 

 

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “ 28 yıl önce atılan bu adımla birlikte Palandöken, ‘kayak merkezi’ unvanı alırken, Türkiye yeni bir destinasyon kazandı. Kısa sürede de uluslararası arenada kendine yer edindi. Geçen zaman içinde Palandöken’in nasıl yol aldığını hep birlikte gördük. Bu muhteşem dağın uluslararası kayak turizminde daha da ön sıralara gelmesi için katkılarımızın devam edecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

 

 

 

 

Yaptığımız ciddi yatırımlar ile Palandöken’in hem yurt içinde hem yurt dışında tanıtımı için yıllardır aynı inanç ve çabayla aralıksız çalışıyoruz. Bugün Palandöken’in geldiği nokta hepimiz için haklı bir gurur kaynağı. Buna daha ivme kazandıracağız. Öncelikle Palandöken Dedeman’ın renovasyon projesini hazırladık ve kısa süre içinde çalışmalarımıza başlayacağız. Öyle ki, önümüzdeki sezon ziyaretçi sayısında yüzde 30’luk bir büyüme öngörüyoruz. Bu artışta yerli ziyaretçilerimizin yanı sıra Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan, Almanya, Gürcistan gibi ülkelerden gelecek misafirlerimizin de etkili olmasını bekliyoruz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.