SİYASET Haber Girişi : 29 Ocak 2021 17:25

PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ

PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, Palandöken ilçe sınırlarındaki bütün köyleri ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldiler.
PALANDÖKEN'DE İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe ve ilçe yönetimi, Palandöken'de köy köy, mahalle mahalle dolaşıyor.  

 

 


İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı ve Palandöken Belediye Meclis Üyesi olan Ahmet Han Efe,ilçe'ye bağlı Taşlıgüney,Dereboğazı ve Kümbet mahallesini ziyaret etti. Çocuklara hediyelerle giden Efe'ye çocukların ilgisi yoğundu....

 

 

 

 


Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan mahalle halkıyla buluşan Efe,hayvan Üreticilerinin yem fiyatlarından dolayı şikayetçi olduklarını belirterek, girdi maliyetlerinin çok arttığını ve üreticilerin, artık hayvanlarını satıp göçmeyi düşündüklerini belirterek, " Köylümüz mutsuz, sıkıntıları birikmiş, bir dokunduk bin ah işittik." dedi....

 

 

 

 

Köylerdeki bir diğer sorunun 'ulaşım' olduğuna dikkat çeken Efe, köy halkı'nın belediyeden otobüs seferleri konulması talebinde bulunduğunu söyledi.

 

 

 

 

 


Vatandaşların taleplerini tek tek not alan Efe,''tek isteğimiz Halkımızın hakettiği hizmetlere kavuşturulmasıdır.Bugün Dereboğazı,Kümbet ve Taşıgüney mahallelerimizi ziyaret ettik.Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini ve sorunları hakkında bilgi aldık.Erzurum'a döndüğümüzde köylerdeki sorunlar konusunda en kısa zamanda belediye yetkilileriyle görüşüp vatandaşlarımıza yardımcı olacağız'' diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.