GÜNDEM Haber Girişi : 17 Nisan 2024 11:11

Palandöken Belediyesi'nde TAM İSABET atama...

Palandöken Belediyesi'nde TAM İSABET atama...
Vakur Alemdar'ın Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanması iş dünyası ve siyaset çevrelerince de memnuniyetle karşılandı.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Palandöken Belediye Başkanı seçilen AK Partili Muhammet Sunar, yeni döneminde beraber yürüyeceği "yol arkadaşları"nı belirlemeye başladı. Başkan Sunar, ilk olarak Erzurum'un sevilen iş insanlarından Vakur Alemdar'ı Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi. 

 

 

Seçimlerin hemen sonrasına gelen "Ramazan Bayramı"nın ardından kolları sıvayıp, hemen işe koyulan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, başkan yardımcılığı için "tam isabet" bir tercihte bulundu. Aynı zamanda AK Parti'nin Palandöken Belediye Meclis üyesi de olan İş insanı Vakur Alemdar'ı başkan yardımcısı olarak atayan Başkan Sunar'ın bu hamlesi, kamuoyunda olumlu karşılık buldu. 

 

 

Atama kararının ardından hemen işbaşı yapan Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Vakur Alemdar'ın yeni görevi iş dünyası ve siyaset çevrelerince de memnuniyetle karşılandı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.