GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2024 17:02

Özsoy'dan bayram mesajı...

Özsoy'dan bayram mesajı...
Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

ERZURUMEKSPRES - Yayımladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özsoy, “Paylaşmak ve yardımlaşmanın daha da anlam bulduğu Mübarek Ramazan ayının taçlandığı bayramımızda, vatanımız ve milletimizin birlik ve beraberliğinin baki olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.  

Açıklamasının devamında yeni dönemle ilgili hizmetlere de değinen Özsoy, “Uzunderemizin gelişimine devam demek ve hakettiği yerlere getirmek için çıktığımız yolda, aziz hemşehrilerimizin teveccühü ile seçimi kazandık. Bugün ve bundan sonra gece gündüz demeden tüm sorunların çözümü için çalışacağız. İlçemizin turizmde daha da ileriye gitmesi için planladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Hayata geçirmeyi planladığımız onlarca projeyle, Türkiye ve dünyada örnek ilçe olma yolunda var gücümüzle çalışacağız. İşimiz gücümüz Uzundere. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, milli birlik ve beraberliğimizin devamını yüce Allah'tan niyaz ederim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.