Özakalın olumlu karşılık verdi, gözler Sekmen'e çevrildi..

ERKHABER TV'de yayınlanan ve şehrin en çok izlenen spor programı olan Birebir Futbol'da ETSO Başkanı Saim Özakalın ve arkadaşlarına yapılan "Erzurumspor için sorumluluk almaktan kaçmayın" çağrısı kamuoyunda olumlu karşılık buldu. ETSO Başkanı Özakalın da Erzurumspor camiasından gelen  olumlu tepkilere duyarsız kalmadı ve "Biz hayatımız boyunca Erzurum için hiçbir sorumluluktan kaçmadık, Erzurumspor için de kaçmayız" karşılığını verdi. 

 

 

Birebir Futbol yorumcularından Orkun Çizmeli, programın dün yayınlanan bölümünde, ETSO Başkanı Saim Özakalın'ın kendisine yaptığı özel açıklamaları izleyicilerle paylaştı. Çizmeli, Özakalın'ın ticaret odasının statüsü nedeniyle kendisinin aday olamayacağını ancak Erzurumspor için sorumluluktan kaçmayacak çok sayıda yol arkadaşının bulunduğunu ifade ettiğini söyledi.

 

Çizmeli, "Saim başkan yayına girmeden önce beni aradı ve asla sorumluluktan kaçmayacaklarını ifade etti. Kendisinin Erzurumspor'da hem futbol oynadığını hem de yöneticilik, başkanlık yaptığını, Erzurumspor'un bu yönüyle de kendisi için büyük önem arzettiğini belirtti ve 'biz sorumluluktan kaçmayız ancak Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in ne düşündüğünü bilmiyoruz. Belki de, 'Ben yönetim de başkan da aramıyorum. Transfer tahtasını da açıp, yoluma devam edeceğim' diyecek, bilemiyorum. Sizler sağolun beni ve arkadaşlarımı onurlandırdınız, teşekkür ediyorum ama Sekmen Başkan, 'Benim size bir çağrım olmadı' da diyebilir. Haliyle bu çağrının, davetin bizzat Mehmet Sekmen tarafından yapılması doğrusu olacaktır. Hatta bizimle birlikte tüm STK temsilcilerini de bir yuvarlak masa etrafında toplayıp, yol haritası çizilmesi için bizleri davet edebilir. Sonuç itibariyle, biz hazırız ve asla görevden kaçmayız" dediğini aktardı. 

 

ETSO Başkanı Özakalın'ın bu ifadelerinin ardından tüm gözler Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'e çevrildi. Sekmen'in nasıl bir yaklaşım göstereceği merak konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.