GÜNDEM Haber Girişi : 09 Şubat 2023 15:08

OTELİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI.

OTELİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI.
RAMADA BY WYNDHAM Erzurum Otel, kapılarını depremzedelere açtı. Otel Yatırımcısı İbrahim Kırküzel, " Bu gün değilse ne zaman?" dedi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrasında millet olarak adeta seferberlik ilan edildi. Biryandan enkazlarda arama kurtarma faliyetleri sürerken, depremzedeler soğukla da mücadele ediyor. Bu kapsamda Erzurum'dan da deprem bölgesine tırlar dolusu yardım gönderildi. 

 

 

 

 

Erzurum'da RAMADA BY WYNDHAM Erzurum Otel, kapılarını depremzedelere açtı. AFAD ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, bölgeden gelen depremzedeleri otelinde misafir eden, Otel yatırımcısı İbrahim Kırküzel, " Acımız çok büyük. Yüreğimiz deprem bölgesindeki kardeşlerimizle beraber. Yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Bu gün kenetlenme zamanı. Herkesin imkanlarını seferber etme zamanı. Bizde otelimizde depremzede kardeşlerimizi misafir etme kararı aldık. AFAD ve Kültür Turizim İl Müdürlüğü koordinesinde gelen kardeşlerimizi misafir edeceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.