SİYASET Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 18:05

ÖMEROĞLU, YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

ÖMEROĞLU, YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, sürekli sahada vatandaşla birlikte.
ÖMEROĞLU, YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

Erzurum'da AK Parti'nin genç İlçe Başkanı, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Dinamizmini sahaya da yansıtıyor. Sürekli sahada olan Ömeroğlu, vatandaşın sıkıntılarını dinliyor, iletilmesi gereken yerlere iletiyor ve çözülmesi için gayret sarfediyor. 

 

 

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu Karakaya mezrasını , Yağmurcuk köyünü ve Taşlıgüney mahlelesini ziyaret eden Ömeroğlu ve yönetimi vatandaşlarla bir araya geldi.  Karakaya mezrasında ahırı yanan bir çiftçiye geçmiş olsun dileklerini ileten Ömeroğlu, yapılması gerekenlerle ilgili istişare ederek acısına ortak oldu. Gittiği yerlerde vatandaşın ilgisiyle karşılanan Ömeroğlu, bir eve misafir olarak mezrada yaşanların beklentilerini dinledi.

 

 

 

 

 

 

Gezi sonrası Ömeroğlu, " Ahırı yanan Yahya kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek acısına ortak olduk, hanesini bizlere açan Nihat amcamıza misafir olup mezra sakinlerimizle istişare ettik, eşlik eden İlçe Başkan Yardımcım Altan Arslan, Meclis Üyelerimiz Mustafa Pirimoğlu ve Hüseyin Demir’e teşekkür ediyorum" dedi... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ardından Yağmurcuk köyüne giden AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, burada da muhtarla istişare edip, köylünün ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı.

 

 

 

 

 

Ömeroğlu; " Yağmurcuk Köyümüzde Muhtarımız,Mahalle Başkanımız ve sakinlerimiz ile köyümüzün ihtiyaçlarını istişare edip sorunları yerinde inceledik. Her fırsatta Cumhurbaşkanımıza şükranlarını ileten bizlere gönüllerini açan mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son durak Taşlıgüney Mahallesi oldu. Ömeroğlu buradada mahallenin sulama problemi ile ilgili gelişmeler konusunda bilgiler aldı.

 

 

 

 

 

 

Ömeroğlu; " Taşlıgüney Mahallemizi ziyaretimizde Muhtarımız,Mahalle Başkanımız, Mahalle sakinlerimiz ile köyümzün sulama suyu problemini yerinde inceledik, kırkyıl hatır bırakmak isteyen Muhtarımızın kahve ikramına yok demedik, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.