ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Ağustos 2022 12:28

Öldüğü sandığı ayı saldırdı güreşerek hayatta kaldı

Öldüğü sandığı ayı saldırdı güreşerek hayatta kaldı
Erzurum’un İspir ilçesinde Hüseyin Kaya isimli vatandaş öldü sandığı ayı tarafından saldırıya uğradı.

Teyo Pehlivan'ın fıkrası gerçek oldu. Öldü sandığı ayıyla güreşerek hayatta kaldı. Erzurum’un İspir ilçesinde Hüseyin Kaya isimli vatandaş öldü sandığı ayı tarafından saldırıya uğradı. Hayatını kurtarmak için ayı ile boğuştuğu anları anlatan Kaya, arkadaşının yardımıyla kurtulduğunu belirtti.

 

 

 


Erzurum’un İspir ilçesinde Karayollarında çalışan 46 yaşındaki Hüseyin Kaya isimli vatandaş yol kenarında yatan bir ayı gördü. Ayının araba çarpması sonucu öldüğünü zannederek yanına giden Kaya, ayının ölmediğini görünce ekmekle beslemek istedi. Daha sonra ayı tarafından saldırıya uğrayan Hüseyin Kaya hayatını kurtarmak için ayı ile güreştiği anları anlattı. Arkadaşının yardımı sayesinde kurtulduğunu da belirten Kaya, ayının ısırması sonucu elinden ve ayağından yaralandı. Hastanede tedavi olan Kaya daha sonra ise taburcu oldu.

 

 

 

TEYO PEHLİVAN FIKRASI

Teyo Pehlivan kahvehanede oturmuş, Zafer Pehlivanın de kahvede olduğundan habersiz böbürlenerek anlatmaktadır.
- Ola gardaş birgün dağda gezirem, tamda böyük bir kayanın dibinde garşıma bir ayi çıhmasın! Ayi benim kibi üç var, ama heç isdifimi bozmadım. Ola Teyo dedim gendi gendime bir ayıdan mı gorhacağsan. Başladık ayiyinan güleşmiye. O beni alir yere vurir, sonra ben oni yerden yere vuriram, ne ayi pes edir, ne de ben pes diyirem. Aradan iki gün geçti, hele daha birbirimizin sırtını yere deydirmiş deyilih.
Herkes işin sonunu merakla beklerken Zafer Pehlivan sert bir şekilde çıkışır:
- Ola Teyo, sora ne oldu? Zaferi gören Teyo lafı dolaştırır, ne dediğini, nerede kaldığını unutur ve noktayı koyar:
- Nevolacah ayi beni yedi!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.