GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 27 Ekim 2020 13:41 Haber Girişi : 27 Ekim 2020 13:42

Novikovas'tan kötü haber..

Novikovas'tan kötü haber..
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un hafta sonunda Galatasaray ile oynadığı Süper Lig maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Novikovas'tan kötü haber geldi.

ERZURUMEKSPRES - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un hafta sonunda Galatasaray ile oynadığı Süper Lig maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Novikovas'tan kötü haber geldi. 

Başarılı futbolcunun yapılan kontrollerinde kasık bölgesinde yırtık bulunmadığı ancak Tendon – Kas zorlanması tespit edildiği için bu hafta oynanacak olan Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyeceği kesinlik kazandı. Novikovas'ın Göztepe maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi şimdiden seferberlik ilan etti..

Öte yandan Kulüp Doktoru Selçuk Gül de kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada, sakat oyuncularla ilgili şu bilgileri verdi:  

Arvydas Novikovas: Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuzun yapılan kontroller sonrası kasık bölgesinde Tendon – Kas zorlanması tespit edilmiştir. En kısa sürede takıma katılması için tedavisine başlandı.

Oltan Karakullukçu: Saha testlerinde aşama kaydedilen oyuncumuz Göztepe maçı sonrası takımla antrenmanlara başlayacak.

Ömer Şişmanoğlu: Üst arka adele Tendon – Kas zorlanması olan oyuncumuz 2 hafta daha sahalardan uzak kalacak.

Kaan Kanak: Oyuncumuz takımdan ayrı saha çalışmalarına başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.