GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ağustos 2022 09:44

NE SÖZ VERDİYSE BİR BİR YAPIYOR

NE SÖZ VERDİYSE BİR BİR YAPIYOR
İlçede istihdama yönelik KUDAKA ile birlikte ortak yaptırılan Çat Teks Tekstil Fabrikası, personel alımına başladı.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, seçim dönemi vadettiği ne varsa bir bir yerine getiriyor. İlçede istihdama yönelik KUDAKA ile birlikte ortak yaptırılan Çat Teks Tekstil Fabrikası, personel alımına başladı.

 

 

 

 

Yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlayacak fabrika, 16-33 yaş arası bay ve bayan personeller alacak. Personel alımı için müracaatların 22 Ağustosta başlayacağını duyuran Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “ İlçemizle ilgili verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 200 kişiyi istihdam edecek, Çat ilçemize ciddi Katma Değer sağlayacak olan fabrikamız, üretime başlıyor. Hemşerilerimiz bizi izlemeye devam etsinler. Daha bir çok yatırımla, kendilerine hizmet edeceğiz. Planladığımız hizmetleri, hele de zor günler geçirdiğimiz şu günlerde gerçekleştiriyor olmak şevkimizi artıyor. Geçtiğimiz günlerde temellerini attığımız Gençlik ve Yaşam Merkezimiz de yine ilçenin sosyal hayatına ve istihdamına katkı sağlayacak.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.