GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mart 2024 09:09

Müjdeyi Milletvekili Altınok verdi!

Müjdeyi Milletvekili Altınok verdi!
Hınıs Adalet Sarayı 26 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkacak. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Hınıs’ımıza Hayırlı Olsun” dedi.

Adalet Bakanlığı 2024 yılının Mart ayında yapım ihale işlerine başlanacak ve Nisan-Mayıs ayları içinde ihalesi gerçekleştirilecek projeleri açıkladı.

 

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, bu kapsamda  8 bin 238 metrekare alana sahip Hınıs Adalet Sarayı projesi ihalesinin 26 Mart 2024 tarihinde yapılacağı bilgisini paylaştı.

 

 

 

Altınok, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkürlerini sunarak “Türkiye Yüzyılı, Adaletin Yüzyılı olacak” vurgusunu kaydetti.

 

 

 

İlçeye ivme kazandıracak...

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Altınok, “Hınıs’ımıza Hayırlı Olsun. 26 Mart’ta ihalesinin yapılacağı ve ihtişamlı yapısıyla gerek ilçemize gerekse bölgeye büyük bir ivme kazandıracak ‘Hınıs Adalet Sarayı’ ilçemize, kadim şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.  Hınıs’a bu projeyi kazandıran başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç beyefendiye ve tüm bakanlık yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Yüzyılı, Adaletin Yüzyılı olacak” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.